Waldemar Talar Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 dobry pomysł ,może ten konkurs choc troszke ociepli nam wiosne za którą już tęsknimy. Waldemar
czarna Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 chcę wiosny!!!!! tym samym popieram pomysł wiosennego konkursa :) kasiorki dorzucić nie mogę [chwilowy brak] ale zdobywcy nagrody doślę malowane własnopalcowo lusterko w drewnianej ramce [z motywem kocim albo anielskim, albo takim i takim] czarna
Jacek_Suchowicz Opublikowano 18 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Kochani cieszę się z zainteresowania, ale jak narazie brak mi zgody administratora portalu Angelo (wczoraj wysłałem prośbę) a nie wypada mi się szarogęsić lub jak się teraz mówi szarokaczyć bez tej zgody. Mogę jedynie ujawnić, że przewodniczącym jury będzie Roman Bezet. Termin konkursu proponuje skrócić do 26 kwietnia. Ale o szczegółach jeszcze napiszę. Pozdrawiam Jacek
le_mal Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Jacku mam nadzieję,że wszystko dobrze załatwisz, bo wiersze już skwierczą na gorącej patelni:) Pozdrawiam serdecznie.
Rekomendowane odpowiedzi