Tomasz_Biela Opublikowano 14 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 możesz płakać byle nie z ograniczeniem do jednego litra wypłacz się zawsze kupię tęsknoty nie będą w żadnym miejscu tak soczyste oczy parują zapachem winogrona opuszki palców po wilgotnej ze strachu skórze skusimy rozkosz do zerwania z wstrzemięźliwością innego grzechu co to Adam i Ewa przełam mnie pierwszy raz rozerwij idealny kształt
Vera_Ikon Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 No, działa na wyobraźnię, przynajmniej moją ;) Ode mnie wysokie noty. Z czepiania się, jakoś A i E niekompatybilni gramatycznie tu są. Bo merytorycznie owszem, owszem. pozdr serdecznie Weronika
stanislawa zak Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 tutaj Tomek świetne notowania -naj...naj... puenta! pozdrawiam
Tomasz_Biela Opublikowano 15 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za wizytę bywaj
Tomasz_Biela Opublikowano 15 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie spodziewałem się bo rzadko pisze tak jak w tym tym bardziej się cieszę bywaj
M._Krzywak Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 a, byłbym zapomniał, a juz wczoraj się szykowałem do opini :) tak. Pozdrawiam.
le_mal Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Dla mnie trzecia i ostatnia najsmaczniejsze. pozdrawiam.:)
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Wiersz jest dla mnie strasznie porwany, jakby różne wątki ułożone ze sobą w sposób zbyt losowy dla mojego postrzegania świata.. ale z drugiej strony coś mnie zaciekawiło.. pozdrawiam /Arek
Espena_Sway Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Bielaczku, bardzo fajny wiersz. temat cukierkowy, ale wykonanie bombonierkowe :P Łejeczka :*
Gość Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tylko podpisac sie pod tym.
ZYTA Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Świetny wiersz no wspaniały lepiej nie mogłeś trafić!!! Hmmy to oczywiście żarty bo nie trawie tych Twoich 'wierszy'!!!!
Rekomendowane odpowiedzi