wronatwist Opublikowano 12 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Jeżeli kiedykolwiek zaczniesz się nad czymś zastanawiać zrób to od końca. O ile łatwiej przeanalizować to co było źle niż robić tak by źle nie było... O ile łatwiej jest przyznać się po? Przesunąć wskazówki zegara na swoja korzyść? Napisac swój scenariusz i zaangażować tylko tych aktorów, którzy znają bezbłędnie treść... I niech któś powie,że kłamstwo ma krótkie nogi... Bo sprawiedliwość jest tylko dla bogatych.
stanislawa zak Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 a ja mówie że pogoda dla bogatych, bo im zima nie przeszkadza, co do wiersza, gdybyś trochę zmieniła wersyfikację, jest jak proza, np. jeżeli zaczniesz się zastanawiać zrób to od końca czy cóś w tm stylu pozdrawiam
macia miszka Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Z ostatnim wersem nie do końca bym się zgodził. Dlaczego tak myślisz ?! Bogactwo w jakim kontekście ?
Apocalypsis Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 nie lubię szukać wzrokiem końca wersu nie lubię tego typu klimatu jak dla mnie to jestem na nie, ale myślę, że mozna poprawić i bedzie dobrze... pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi