teraa Opublikowano 12 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 stoję i chodzę w korku. układam się z nim do snu jak sufit czarny od biernego palenia w naszej kawiarni w tamtego w tamtą z pogardą lub tak tylko środkowym palcemcherry blossom girl we francuskim powietrzu i te wszystkie smutne piosenki. jesteś urocza z wiekiem rozkładasz się nogami
Apocalypsis Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 ja jestem na nie, nie widzę w tym żadnego sensu.. byc może nie znam się i tyle, nie mniej tak to odczuwam. Pozdrawiam
teraa Opublikowano 12 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 to może jesteś dziewicą chociaż?
teraa Opublikowano 12 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 miejscem jest stron wiersza. wzgledem tekstu pytanie jest odpowiednie
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Pierwsza część mi się nie podoba.. druga jest średnia.. a pytanie było bezczelne. pozdrawiam /Arek
stanislawa zak Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 nie w guście, nie w typie, nie w klimacie moim pozdrawiam z wiekiem przykrywając sie czerwienią zawstydzenia!( ło rany, jeszcze ?)
Noe-Gd Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 dobrze,że za bardzo nie miałeś z czego spadać...dno.
teraa Opublikowano 12 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 co by było jak wy byscie filmy gore oglądali.
Apocalypsis Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 oglądałam swego czasu (ale ze wszystkiego się wyrasta moja droga) poza tym nie ma to nic wspolnego z tym 'wierszem'.... i widze, ze bardzo zle znosisz krytykę.. trochę pokory...
teraa Opublikowano 12 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 a co to za krytyka że niesmaczne, że sie 'nie podoba'. żadna.
Espena_Sway Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 a mnie się podoba. tekst mocny, kontrowersyjny, ale dobrze napisany. formę się chwali pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Rekomendowane odpowiedzi