Espena_Sway Opublikowano 11 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 na dalekiej północy wzburzony ocean kołdrą nakrywa skałę wzniesienia ranią niebo wyciskając odcienie fioletuwarstwowo ułożone stratusy słońce na szczycie oplatam ciebie kłódką - kluczem znajdujesz szyfr do otwarcia mnie białe noce kończą się nadejściem jesieni
Letnia sukienka Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 trochę niespójności pomiędzy pierwszą a ostatnią strofą. ale i tak przyjemnie:) pozdrawiam
Tomasz_Biela Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Łejeczko widzisz jaki ja podły ty korzystasz a ja :( eh Bielaczek:*
M._Krzywak Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 ciągle mnie to zastanawia-czy kursywa może byc parentezą. Chyba może. ciepła skała - nie ranią niebo - nie a cała reszta tak. Miało byc to słońce na szczycie na nie, ale nie :) plusik. Pozdrawiam.
Espena_Sway Opublikowano 11 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lucy, dziękuję za pozytywa pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Espena_Sway Opublikowano 11 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bielaczku, z czego korzystam, z podszeptów :> dziękuję za pomoc buziole Łejeczka :*
Espena_Sway Opublikowano 11 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Michale, dzięki za plusik. cóż, widzę, że niedokońca przekonany. pozdrawiam serdecznie Espena Sway :) P.S. przesyłam poniżej pierwotną wersję ***z podróży poślubnych [Norge] na dalekiej północy wburzony ocean przykrywa kołdrą nagą skałę wzniesienia szpilami ranią niebo wyciskając odcienie fioletuwarstwowo ułożone stratusy słońce na szczycie oplatam ciebie kłódką kluczem znajdujesz szyfr do otwarcia mnie białe noce kończą się nadejściem jesieni
stanislawa zak Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Espeno mi osobiscie bardziej lezy wersja twoja pierwotna, jest cieplejsza. pozdrawiam cipło
Espena_Sway Opublikowano 11 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. heh, dobrze, że w ogóle któraś leży :] cóż, może jeszcze coś zmienię :P pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Vera_Ikon Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Się podoba. Lubię takie brazki, aż czuć spienioną wodę na skórze. Zimno. I biało. Ode mnie plus oczywiście :) pozdr Weronika
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Ciekawie, choć jak dla mnie za mało lirycznie. Taki wiersz, taki temat aż się proszą o delikatne rymy i śpiewność... pozdrawiam /Arek
Espena_Sway Opublikowano 12 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Weroniko, dzięki za plusa i odwiedziny. przede wszystkim norwesko :P pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Espena_Sway Opublikowano 12 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Arku, tak miało być; zimno a jednocześnie gorąco :P nie piszę rymowanych wierszy, więc dlatego jest jak jest :] pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Leszek Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Swój nieśmiały, rymowany plusik tu pozostawiam Espeno. Pozdrawiam Leszek :)
Espena_Sway Opublikowano 12 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Leszek z rymami przybył :P. dziękuję za plusika choć z innej beczki, to cieszy pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Espena_Sway Opublikowano 12 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ten komentarz, jest niepotrzebny pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Espena_Sway Opublikowano 12 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Leszku, pierwszy raz widzę u siebie. dziękuję za odwiedziny i zapraszam ponownie pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Espena_Sway Opublikowano 12 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Asiu, dzięki za odwiedziny, nie szkodzi, że spóźnione ważne, że szczere. cóż, zastanowię się jeszcze nad ostateczną wersją, mam dwie, więc coś wykombinuję. pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Rekomendowane odpowiedzi