Vera_Ikon Opublikowano 11 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 moralnie małostkowy argumentem siły zaciskam pięść aż się chce użyć te twoje nie-prawdy ta cała ich masa banalne jak spowiedź szaleńca bez ładu gdy nie da się przekrzyczeć przyjdzie czas na ściszanie jestem przecież starym radiem co akurat dziś nie odbiera na tych samych falach wyłącz - problem zniknie i choć mam dużo dobrej woli Bóg mi świadkiem że następnym razem nawet piekło będzie dla ciebie schronieniem [25.02.2006.]
Vera_Ikon Opublikowano 11 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Zdaję sobie sprawę z faktu, że nie jest specjalny, ale może pomożecie coś wykrzesać. pozdr Weronika
mikołaj chrobochek Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 mnie się nawet podoba, pozdro:)
Nocny Motylek Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 mnie tez bardzo sie podoba. ładny wiersz pozdrawiam /kasia
Tali Maciej Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 aż strach się bać fajne to porównanie z radiem, stare jak świat ale tu pasuje jak ulał pozdrawiam pluowym deszczykiem
Ewa_Kos Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Witaj. Vero napisałaś prawdę i udało Ci się zamknąć temat w poetyckich wersach. Może jestem niekumata (?), ale wiersz mi się podoba. Pozdrawiam ciepło. EK
Vera_Ikon Opublikowano 11 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Dzięki Kochani za odwiedziny i dobre słowo. Ja dalej nie jestem z niego zadowolona. Coś mi nie pasuje, ale samej ciężko zlokalizować. pozdr serdecznie Weronika
Espena_Sway Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Vero, kawał dobrego pisania, zresztą już mówiłam, że lubię Ciebie czytać pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
M._Krzywak Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 i choć mam dużo dobrej woli Bóg mi świadkiem że następnym razem nawet piekło będzie dla ciebie schronieniem uwielbiam takie postawienie sprawy, bez łez i smutku i łez i rozstania i łez aniołów i samobójstwa na koniec... acha, plusik, rzecz jasna. Pozdrawiam.
stanislawa zak Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 łał, Weroniko!i co ty chcesz od tego wiersza, krótko i treściwie, bez lamentów, bardzo misie. "argumentem siły zaciskam pięść", -oj, jakże też mam ochotę uzyć, pozdrawiam serdecznie.
Vera_Ikon Opublikowano 11 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Hm... nie wiem czemu tak pozytywnie, ale miło, miło. Niskie pokłony i dobrej nocki życze. Weronika
Rekomendowane odpowiedzi