stanislawa zak Opublikowano 10 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 prosty człowiek nie szuka wyrafinowanych konkluzji lecz czytelnych recept dla zdrowego stylu życia egzekucja komornicza - spuścić lanie komornikowi nie spłacony kredyt - olać bank powstrzymać import - barykady na tory jak przystało na prostolinijność trzeba mówić co się wie - zbanalizować zbagatelizować uproszczona myśl Lenina że kucharka może rządzić państwem stała się reality show logikantów Konopielki nawet bez cytatu Bułhakowa rozlega się śpiewka: z nizin pod niebiosa niosą lep-erosa kultur pierwotnych wzór historia kołem się toczy zaczyna i kończy na wiośnie
M._Krzywak Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 treściowo gra, z rad korzystac nie będe, bo banki są takie wredne :) mieszanie motywów, wysoki poziom realizacji - czegoż więcej trzeba ? tytułu nie rozumiem - szto eto ten koń ? Pozdrawiam serdecznie
stanislawa zak Opublikowano 10 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 w starożynym Rzymie demokracja wyniosła do godności senatorskiej konia Jncinatusa, do dziś wynosi każdego, kto zdobędzie popularność mas,(wiadomo jakim sposobem) cyt Bułhakowa- "jest nieukiem"
Tomasz_Biela Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 coś politycznego u Ciebie ? hmmm dla mnie pierwsza strofa po kursywie zupełnie niepotrzebna poza tym całkiem ciekawie bywaj
Ewa_Kos Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Wiosna - nasza zima - wasza, a ja na to moje - lato Stasiu no ciekawe. ciekawe,może i tak jest ? Poplusuję za całość, końcówka nasunęła mi powyższą rymowankę. Pozdrawiam znowu śnieżkiem (ojej ta wiosna) EK
mikołaj chrobochek Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 pani stanisława zna się na rzeczy, naprawde dobre serdeczne pozdro
stanislawa zak Opublikowano 10 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 he he Ewo,właśnie o to chodzi, zima z głów nie zejdzie, dzięki,pozdrawiam Hekate-ż Tomku, no bo wiesz ja nienawidzę polityki, a z nienawiścią jak z miłoscią, im bardziej tym głębiej,= dzięki, ale żeby zrozumieć w czym rzecz -musi być druga, pozdrawiam ciepło Chrobotku, nie znam się, to "złóść"przeze mnie przemawia. pozdrawiam ciepło
Vera_Ikon Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Staska :) tyś się za politykę wzięła? Niskie ukłony - ja nie umiem :) Merytorycznie - się podoba. Forma też niczego sobie. A ten element zaskoczenia - że Ty i taka tematyka... bardzo, bardzo. pozdr cieplutko Weronika
adam sosna Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 nie dość, że rozbawiło jeszcze zastanowiło +
Espena_Sway Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Stasiu, całkiem dobre, i motyw przewodnipolityka przedni i trendy szczególnie w Polsce ;) pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Rekomendowane odpowiedzi