bajka-bajka Opublikowano 10 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Czy to ważne, kto jak zrani? czy to czynem, czy słowami, skutek wszak jest wciąż ten sam, och jak dabrze ja to znam. Oczy pięknem zamydlone, myśli biegną rozproszone, miłe chwile, szepty czułe, świetnie, ekstra i w ogóle. Lecz jak długo grać jest dane? choć reguły dobrze znane, serca dotkną ,tak znienacka, nie wystarcza z kawą tacka. Kac jak kat wisi nad tobą, chyba lepiej znów być sabą, przestać o głupotach śnić i beztrosko sobie żyć. Więc wyrawasz chwast niedoli, co cię zepchnął do niewoli, szkła różowe zakładając, dni słonecznych wygladając.
stanislawa zak Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 atrasznych ziemia nosi drani z takim życie jest do bani lepiej samej sobie być nizli z takim draniem żyć kopnij drania między oczy aż mu czkawką się odbije
Ewa_Kos Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Walnij mocno żeby nie wstał bo jak odda to zabije to jest taka prosta rada nie wiadomo czy się nada (?)
bajka-bajka Opublikowano 10 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 za rady wam bardzo dziekuje taka zabawe szykuje ze biedny nie bedzie wiedzial po co w mym zyciu siedzial bezzebny do innej pojdzie mnie trosk z zycia ujdzie
Krzysztof Wysocki Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 jakie chłopy są okropne chyba zmianę sobie kropnę mojej męskiej płci tylko tego chcij
bajka-bajka Opublikowano 13 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 zmien Krzysztofie plec i na chlopy lec
Krzysztof Wysocki Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 przecież chłopy są be czegoś innego chcę
bajka-bajka Opublikowano 13 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chłopy w mury walą radują się baby zostawiłeś swą starą dla jakiejś tam żaby
bajka-bajka Opublikowano 13 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. co bys pragnal drogi? przyprawiac im rogi?
stanislawa zak Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 baba z rogami? chyba że na Leszkowym byku jedzie byk drugi a ona na przedzie!
Krzysztof Wysocki Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 chłopom chcę coś rzec by unikali zamiany z kobietami płciami
bajka-bajka Opublikowano 13 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. baba bycze ma rogi gdy chlop w inne progi jak byk skacze baby to rogacze chlopy konie zgrabne a panny powabne
bajka-bajka Opublikowano 13 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 racja droga Pani oni to sie maja z nami
Krzysztof Wysocki Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. racja drogie Panie my to się mamy z Wami
bajka-bajka Opublikowano 14 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 oj macie, macie trzymajcie sie za gacie
Krzysztof Wysocki Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 trzymamy się za gacie lecz nie z tego nas znacie wodę ugotować plecki wyszorować tyle potrafimy - nas macie
bajka-bajka Opublikowano 15 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 wode to raczej przypalic umiecie panowie potem przy stole walic na zdrowie;)))
Rekomendowane odpowiedzi