Alina_Samusjew Opublikowano 9 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Cóż warte jest moje serce gdy nie kocha, no powiedz mi co? usłyszę nic? przeżyje. lecz będę pamiętać, że gdy pozbawiłeś mnie posiadania „tego czegoś”, pozbawiłeś mnie oddechu, sensu istnienia, i radości nie śmiej wracać, bo tym sprawisz mi ból. skończył się już czas twego współczucia, bo wiesz, nauczyłam się że prawdziwie kochać można tylko szczerze. w takiej chwili reszta jest nie ważna, reszta nie istnieje, dla ciebie, zawsze była jakaś przeszkoda nie próbowałeś się w głębi uczuć zatracić, nie zasmakowałeś miłości i całej jej krasy ona, w oceanie uczuć drzemie dlaczego nie wyszło? w gardle dławi mnie odpowiedź jakiej nie zrozumiesz, lecz w końcu mówię, zamykając oczy szepczę, bałeś że się utopisz w oceanie, Więc teraz już wiem, to nie byłam ja, nie byłam twą drugą połową, częścią która pokazałaby tobie, że kochając oddychasz pod wodą
Smok Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 ani to wiersz, ani proza, w koperte i do tego pana co to kochać nie umie, anie tutaj pozdrawiam
Regina Misztela Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 piękne!!!!!!!!!!! śliczne!!!! jestem w szoku!!!!!!! Regina
stanislawa zak Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Regino, pogięło cię? wszędzie te same koment. czyżby Jasio tak ci dopiekł? pozdrawiam Autorkę.
Aleksander_Szumanski Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Mówiła mi Jasnorzewska Że można żyć bez powietrza Nie mówiły obłoki na niebie Jak można żyć bez ciebie.
Rekomendowane odpowiedzi