Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Rana Krwi kropelka Nasączona smutkiem Powoli spływa Brwi krańcem Za nią następna Niestrudzenie goni Nie widać Ich końca Chodź ze mną W głębię niebieską Zamknij oczy na chwilę Nie potrzebne będą Wyzbądź się ciała Zapomnij o codzienności Tajemnicza Pani Szeptem woła Chciałbym Tak silnie prosi Zostanę Misja nie skończona 24.06.2003 [reedycja / poprawienie tagów html, 29.09.2004]
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 No to się cieszę kochanie ,że zostaniesz i niesłuchaj tej kobiety! jeszcze mi Cię zabierze. A tę ranę to my zaraz oczyścimy i się zagoi , zobaczysz Śliczny wiersz Kai,na początku pełen smutku ale z pięknym zakończeniem.gorąco pozdrawiamNatalia
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Kochana Natalio, przecież Ciebie bym nie opuścił. CYTAT niesłuchaj tej kobiety! - kiedyś każdy jej posłucha...Pelmanie, CYTAT Tylko w trzeciej strofie coś tam w ostatnim wersie trochę pomieszane. może i pomieszane , jeśli nikt mi nie da konkretnie solidnych podpowiedzi jak to zmnienić, to już tak zostanie, bo mi się nie wydaje pomieszane, (chyba) Ja jestem z tych co piszą na czysto, bez bawienia się w zmienianie i przepisywanie , pewnie dlatego nie lubię tych wszystkich wersji beta...Co nie znaczy, że jestem bezbłędny.Pozdrawiam.
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (Pelman @ Jun 24 2003, 10:38 PM) Kai-u. Sugerowałbym "nie będą potrzebne", albo "będą niepotrzebne". Tak małej zmiany mogę sie nawet dopuścić...Poczekam z tym jeszcze, niech inny poczytają orginał.Dzięki.P.S.To będzie pierwszy raz jak coś zmieniam (zmienię?) w mojej krótkiej historii...
dark_girl_x Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 hmmm a ja wyczuwam tu pewną niekonsekwencję... prosisz ją żeby odeszła z tobą a potem jedak mówisz że zostajesz! zdecyduj się
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (dark_girl_x @ Jun 24 2003, 11:14 PM) hmmm a ja wyczuwam tu pewną niekonsekwencję... prosisz ją żeby odeszła z tobą a potem jedak mówisz że zostajesz! zdecyduj się hmmm, to raczej ona prosi
Hanna Klewiecka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 " Wyzbądź się ciała " piękne słowa naprawdę "wyzbądź się ciała, Magdo "cześć ??????????????????????????
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (Hanna Klewiecka @ Jun 24 2003, 11:48 PM) "wyzbądź się ciała, Magdo " - ja nie rozumieć! do której Magdy są te słowa? CYTAT ?????????????????????????? ? ? ?
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 tylko dlaczego masz się wyzbyć tego ciała?
magda Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ale dlaczego niby na mnie padło? zbieżność imion ja też nie wiem o co chodzi...
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Magdo, teraz to już kompletnie nie wiem o co tu chodzi z tą Magdą...? ? ? ? ? ?
Agness Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 W ciekawy klimat wprowadziłeś mnie tym wierszem. I mówisz, że piszesz na czysto i bez poprawek? No to pięknie. Bardzo ...znamienny wiersz. Pozostaje w głowie. 3maj się
Assire__var__Anahid Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dla misji poświęcic kogoś , coś - życie i śmierckropelka krwi w zamian za całe zycie. takie skojarzenie mnie naszło. jakbym widziała starą partyzancka baze, złotowłosa kobiete i męzczyze pochylonego nad bronią a może to tlko urywek rzeczywistosci, wspomnień nakładających sie jak sny. nie zmieniaj nic własnie "Nie potrzebne będą" brzmi lżej, bardziej płynnie. niech pozdrowiony bedzie wojownik
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Agness, dla takich jak Ty, to aż się chce pisać!Assire van Anahid, piękne skojarznie, mi też się podoba.
Hanna Klewiecka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Przepraszam tutejszą Magdę i Kai Fista. Tamta Magda toz upełnie inna historia.Przepraszam jeszcze raz. cześć żegnajcie dobrzy krytycy
magda Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie ma za co siejesz zamęt, a to zawsze ciekawiej
Rekomendowane odpowiedzi