Ewa_Kos Opublikowano 8 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 pamiętam jak to kiedyś bywało dzień kobiet zawsze był naszym świętem wódki się wtedy duużo ''pijało'' chłopy zaś mieli najbardziej ''wzięte'' oni chodzili szczęśliwi weseli humorek mieli ciągle się śmiali jak już do domu wrócić musieli kwiatek złamany żonie wręczali
Krzysztof Wysocki Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 syrenki ujeżdżali na paliwo nie zważali teraz w spodniach sobie grzebią szukają czegoś - sami nie wiedzą
Stefan_Rewiński Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 no i jeszcze dwie rajstopy żeby sciągać mogły chłopy
Jacek_Suchowicz Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wieczorem do domu wracał gagatek i miał złamany..... nie tylko kwiatek zwyczaj pozostał do dzisiaj - miłe panie dostajecie kwiatek ...za pokwitowaniem
czarna Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 dziś wiośnie w oczy spojrzałam gdy tulipanów pełne stragany leżące niczym obraz malowany w słonecznej ramie ogrzałam różowe żółte czerwone białe uśmiechały się ciepłem marcowym malowały w mojej głowie obrazy niezwykle śmiałe dziś jestem kobietą tulipanem każdego pana tulę z uśmiechem :)
stanislawa zak Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 przytuliłabym się i ja do jakiegoś tulipana ale spać się kładę sama bom dziś niewyspana noc czuwałam całą nad dziewusią małą co to grypę załapała gdy w hokeja grała
Stefan_Rewiński Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 a sama dalej lataj ramiona i uda oplataj
stanislawa zak Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 drutem kolczastym lub pasem cnoty coby chłopy nie mieli ochoty?
Rekomendowane odpowiedzi