Leszek Opublikowano 7 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Rzęsy, wybaczcie, toż to zmora, koszmarny uśmiech na dodatek, a te dołeczki, zgrozą oba i wypukłości takie jakieś. Nogi, gdzie spojrzę, tam są one, paluszki, że aż sobie westchnę. Ech i coś jeszcze, chwila moment, postać pod włosów ginie deszczem. Pragnę niebiańskie tu zohydzić stworzenie, zmysłów by nie stracić. Odwracać wzroku nie mam siły, od wdzięku, piękna, młodej krasy.
mikołaj chrobochek Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 włos się rozwleka, maszynka czeka, a czas ucieka!
Leszek Opublikowano 8 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w oczy? tak, wchodzą, macie rację to się już dzieje od zarania dziejów, gdy czułą męską nację oplotem włosów kusi łania.
Leszek Opublikowano 8 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. łasy jak facet na krągłe wdzięki jestem i temu nie zaprzeczam połykam wzrokiem panie panienki wszystkie cudowne niebożęta
Leszek Opublikowano 8 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. człeka rozwleka życie ucieka los zabił ćwieka pustka choć nie chcę w łóżku czeka
Leszek Opublikowano 8 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wplecione w nie jest skryte piękno które poeci sławią malarze z nadmiaru wrażeń czasami jękną lecz zadowala ich długość raczej
e-m-e-m Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 a chłop się zaśmieje to załka ech, wiele pożytku jest z wałka.
czarna Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 wpadł nam Leszek jak śliwka w kompot wdzięków i czarów wabią go młode i stare a to dopiero przygrywka ;)
stanislawa zak Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 jakże cię do sroki porównać śmiał? przez to że u cię grzywa czarna i włosów szał?
Leszek Opublikowano 9 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ani u mnie ładna grzywa i też mina nie powabna jednak wiem to nie powinna le mal odczep w usta wkładać
Leszek Opublikowano 9 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. prawie że kipię z oburzenia kiedy się w usta moje wkłada zwłaszcza że bronić tu się nie da więc powiem krótko to nie prawda Stasia jednakże czarną grzywą zaciekawiła szałem włosów w feerię myśli wprawia istną by je zobaczyć proszę losu
Leszek Opublikowano 9 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. moje Panie Wasze piękno nawet mumię by ruszyło nad tym juz niejeden westchnął i... niechcący dostał w ryło
Leszek Opublikowano 9 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak to bywa gdy omota warkocz uśmiech męskie plemię potem to już bywa chłosta miast poznawać nieba głębię
stanislawa zak Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. prawie że kipię z oburzenia kiedy się w usta moje wkłada zwłaszcza że bronić tu się nie da więc powiem krótko to nie prawda Stasia jednakże czarną grzywą zaciekawiła szałem włosów w feerię myśli wprawia istną by je zobaczyć proszę losu przyjdzie mi o zmoro grzywie zmienić kolor gdy tak Leszek los prosi o spotkaniu mi donosi żeby nie być goło-słowną zmienię kolor na pewno
Leszek Opublikowano 9 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w kolor zmieniony się zanurzę rudy czerwony może lila sobą oplotę niczym bluszczem miłosny nektar będę spijać
stanislawa zak Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 to kolor miłości rudo - czerwony tego nie zmienie, chyba na zielony barwę nadziei na wieczną radość a w kolor nadziei wpiszę swą młodość
Leszek Opublikowano 10 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rudo-czerwony niech i tak będzie przyjmę też inny nawet zielony radość nadziei zjawi się prędzej kiedy się w sercu tli młody płomyk
stanislawa zak Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 w starym piecu diabli palą młodość kominem ucieka chmurzy się niebo anieli płaczą gdy miłość na różaniec nawlekasz
Rekomendowane odpowiedzi