Noe-Gd Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Nigdy nie widziałam na twoich ustach, słowa prawdy ani jednego promienia. W półmroku naszej historii kryjesz się za parawanem niedomówień i fałszu. Nawet kwiaty od ciebie są cierniami, które bolą tym bardziej, że muszę grać do końca, mojej miłości do ciebie. Noe-Gd Gdańsk 06-03-06 10:33 [email protected]
teraa Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Tadeusz Rydzyk w Toruniu mieszka czarną sukienkę ma ten koleżka. Uczy, tłumaczy w Radiu Maryja kto godny chwały a kto wręcz kija. Leje na serce miód swoim gościom do adwersarzy zionie miłością. Żyda, Masona czuje z daleka wszystko w nim widzi oprócz człowieka. Glemp traci nerwy: "Rydzyk - łobuzie", Tadzio z uśmiechem nadyma buzię. Pieronek błaga: "Daj na wstrzymanie", to on rozkręca nową kampanię. Życiński prosi: "weź - odpuść sobie", a Rydzyk: "spadaj, co zechcę - zrobię". Rząd go popiera, prezydent chwali Lepper z Giertychem pokłony wali. Czuje się bosko jak w siódmym niebie do Sejmu wchodzi tak jak do siebie. A gdy podskoczyć ktoś mu próbuje armię BERETÓW mobilizuje. Ich nie obchodzi, co sądzi prasa - że dla Rydzyka Bogiem jest KASA. Mohery wielbią swego pasterza dla nich ważniejszy jest od PAPIEŻA!
Noe-Gd Opublikowano 6 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Czas Kobiet. Gniąc uciekający czas, zapomniałem przekupić zegary i teraz dostaję wskazówkami. Szef cechu zegarmistrzów, wydał za mną minutnik - zegarowy list gończy, a elektroniczne czasomierze, obiecały utopić mnie , w upływającym czasie. Schroniłem się u kobiety, ale to był błąd - one najbardziej boją się, uciekającego czasu - wydała mnie zegarmistrzom, za usunięcie zmarszczek. NoeGd Gdańsk 06-03-06 23:16 [email protected]
Noe-Gd Opublikowano 6 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Wyższość Mężczyzny nad Kobietą. Miliony róż nie przesłonią jednego drzewa, a ono - nie zacieni miliona róż, - wiele kobiet nie zastapi, jednego mężczyzny ,a on jeden, może ocienić miliony kobiet. Noe-Gd Gdańsk 6.03.2006/22.48/ [email protected] 06-03-06 22:50 romdar77
Klaudiusz Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmmm, w sumie niezły tekst do laski: "te mała, może cię ocienić?" ciekawe czy któras na to pojdzie :D
deli s Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. powiem że tekst zabieram do...nie mogłem przejść obojetnie obok tego tematu."kampanię"---tu łamie sie rym..rozbawiony kończę
Vera_Ikon Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Seksista czy ignorant? Mężczyzna silnym drzewem? Każdy? Bo rozumiem, że Pan na pewno. Przyrównywanie kobiet do róż jest wyeksploatowane do granic możliwości, nudne i nijak mające się do naszego stulecia. Coś chciałby Pan powiedzieć, ale tak troche na siłę. Niby ładnie ubrać, ale przekaz pozostaje prosty. Merytorycznie też się nie podoba. pozdr serdecznie
Espena_Sway Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taaaaa, mężczyzna lepszy od kobiety. jasne, tylko Ty mogłeś napisać taki wiersz. i jeszcze ten tekst jeden facet może ocenić miliony kobiet - no nieźle, pewnie - może przelecieć miliony kobiet jak każdy, jak chce skubaniec pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Noe-Gd Opublikowano 7 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Tulipan i Raj-stopy Nigdy więcej! nie żebraj o kwiaty i odrobine uwagi - nawet pod pozorem, święta kobiet! Od kiedy to niewolnice mają swoje święto? padnij na kolana i przeproś - natychmiast! mężczyznę - swojego pana. Noe-Gd Gdańsk 7.03.2006/19.45/[email protected]
Sceptic Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 widzę, że Noe zalicza się do tych bardziej światłych użytkowników forum. Anglicy by to określili: sophisticated. Ale ja i tak wolę jego poglądy religijne od społecznych.
Noe-Gd Opublikowano 7 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Odbite w Piasku Ciepłej plaży piasek, zatrzymał w czasie, rysy twego ciała – dziwne, nikt od wczoraj, nie przechodził po tobie, mimo tłumu , na plaży Naszego Życia... - Pozostałaś nienaruszona, a przecież - sam lodziarz, pozostawił tyle śladów, swoimi stopami, między morzem pożądania a wydmami samozaspokojenia.. Noie-Gd Gdańsk 7.03.2006/19.14 [email protected]
Sceptic Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 o kurew, wydmy samozaspokojenia :D:D:D morze to już do wszystkiego porównano, ale wydm samozaspokojenia to nie widziałem jak żyję. Ty, Noe, a tobie religia nie zabrania sie branzlować? ;)
Noe-Gd Opublikowano 7 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Natasza Na perskim dywanie twego ciała, aksamit palcami dotykam i marzę o podróży pod nieboskłonem - płyniemy łodzią we dwoje miedzy gwiazdami i zrywam dla ciebie kwiaty nieznane ziemskim kobietom a ty, uczysz mnie miłości ,ktorej nie poznał żaden ziemianin a smak piołunu z twoich ust przemienił się, i nie pytam już - kto cię przysłał, przecież ars amandi odwraca agentki, nawet te, spoza naszej planety. Noe-Gd Gdańsk 7.03.2006/19.25/[email protected]
stanislawa zak Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 jest ci ciasno w twoich tkliwych uczuciach,więc pod gwiazdy się rozszerzasz? ale podobają misie wyświechtane słowa, nie wolno się ich wstydzić, ukrywać i unikać.
Noe-Gd Opublikowano 7 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Odbicie w Piasku2 Ciepłej plaży piasek, zatrzymał w czasie, rysy twego ciała – dziwne, że nikt, od wczoraj nie przechodził po tobie, mimo tłumu , na plaży Naszego Życia. Pozwól mi otoczyć patykami, swoje piękne ciało, by nikomu nie przyszło do głowy, przywołać wiatr i morskie fale dla zmycia ciebie - o bogini piękna! - z mojego serca, które drży na myśl, że pewnego ranka ,zastanę to miejsce pustym, na plaży i w twoim sercu - letnia dziewczyno. Noe-Gd Gdańsk07-03-06 20:43 [email protected]
Noe-Gd Opublikowano 7 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Odbicie w Piasku3 Ciepłej plaży piasek, zatrzymał w czasie, rysy twojego ciała – nikt, nie przeszedł przez ciebie, mimo tłumu , na plaży Naszego Życia. Pozostałaś nienaruszona, między morzem pożądania a wydmami samozaspokojenia, wygrałaś z herosami i tylko morski piasek o tym wie. Noe-Gd Gdańsk 7.03.2006/21.12/[email protected]
Noe-Gd Opublikowano 7 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Odbicie w Piasku 4 Ciepłej plaży piasek, zatrzymał w czasie, rysy twojego ciała – nikt, nie przeszedł przez ciebie, mimo tłumu , na plaży Naszego Życia. Pozostałaś nienaruszona, między morzem pożądania a wydmami samozaspokojenia- wygrałaś z demonami, oddając się Bogu i nic to, że umarłaś dla ludzi - nie boli to świętych. Noe-Gd Gdańsk 7.03.2006/21.12/romdar77@wp
Rekomendowane odpowiedzi