stanislawa zak Opublikowano 5 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 jestem dzisiaj jakaś struta nie wiem co dolega mnie wszak jestem obuta chyba suknia pije gdzieś może to przez piórko pawie co przy sukni tkwi może to przez sen na jawie - coś przeszkadza, mdli coś nie daje żyć spokojnie bezstresowo,miło,cicho chyba przez te suknie strojne mętli w głowie jakieś licho a wy przyjaciele moi mili czy tęsknicie do spokoju bez ryzyka i bez bzika do TEJ chwili?
Ewa_Kos Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 my jesteśmy szczęśliwi radośni nawet menele przebąkują o wiośnie bo wiosna to taka panienka że po zimie znów ciasna sukienka
stanislawa zak Opublikowano 5 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 ciasna chociaż własna mam dość zimy, kiedy ją przepędzimy? jakby tak wszyscy co do jednego zawzięli sie i przepędzili złego?
le_mal Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 lepiej odpuść sobie pawia i sukienkę zmień na dres humor ci się poprawi jak smutki wygonisz gdzie dobranoc mówi bies
Stefan_Rewiński Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 przecież w szafie siedzę ja nie chcę kijem chciałbym cyckiem po policzku
stanislawa zak Opublikowano 5 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 jakże można cyckiem kiedy usta milckiem pawia puszczać chcą? przyjmę rady le malki i pójdę na sanki w dres przyodziana jutro od rana póki śnieg jeszcze jest nich bies pójdzie precz!
le_mal Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 a dzisiaj śniegu wiele idź Stasiu na sanki i rób bałwanki
stanislawa zak Opublikowano 6 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 u mnie też sniegu po pachy zrobię bałwanki, takie strachy Stachy
Aleksander_Szumanski Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Jakiego masz bzika Kochana Stasieńko Czy na moim punkcie, Czy żeś nie panienką. Bzikowi mojemu To bardzo przeszkadza Żeś zawsze ubrana Coś się tu nie zgadza Mówiłas mi kiedyś /Sekretnie na uszko/. Że Ty bardzo kochasz Kochać się z dzie wuszką Pozostaw dzie wuszkę Wróć na moje łono I na takim chłopie ! Sprawę zakończono.
stanislawa zak Opublikowano 6 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Alek chłop na schwał będzie-li mnie chciał? dręczy się ma dusza a może się skusza? taki chłop na męża to jak kawał węża będę dobrą żoną nawet nie sptaszoną!
Aleksander_Szumanski Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 O ptaszku nie było mowy
Rekomendowane odpowiedzi