Aleksander_Szumanski Opublikowano 4 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Jam chory na ament Jajka mi drętwieją Włosy dębem stają I tracę nadzieję. Czy już będę zdrowy Czy porucham jeszcze Od samej osnowy Aż mnie biorą dreszcze. Wczoraj gdy się kładłem Grzeczniutko do łóżka Przyszła też grzeczniutka Jak zwykle dzie wuszka. Popatrzyła ino A widząc żem chory Zróbmy dzisiaj kino Pomimo choroby. Tak podpowiedziała Kochana dzie wuszka Potem do Stefana Poszła na jabłuszka.
le_mal Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 wątki ja bym miała co do takiej sprawy Alek i Stefanek do jednej zabawy
stanislawa zak Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Alkowi grypa w głowę tak daleko weszła że zamiast do doktora poszedł do wieszcza. Ten naplótł, tamtemu się roi i dziewuszkę wyśnił jak jabłuszko kroi.
le_mal Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 kusi jabłuszkiem piękna dziewczyna tak się choroba Alka zaczyna
stanislawa zak Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 kiedy się skończy?- pytamy Alka - już ganiam jak pies gończy, a ona west-(w)alka
Miłka Maj Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 na chorobę Alka jest jeszcze lekarswo wywierć dziurę w ścianie, ulżyj se - biedactwo
le_mal Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 ciekawam jak Alek ze ścianą walczy namęczy się nastęka potem miałczy
Aleksander_Szumanski Opublikowano 6 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Dobrze mi radzita Wal małym po murze Jużem zaczął walić Sąsiadka przy dziurze Powiada nie szkoda Jajka poniewierać Jak możesz wejść drzwiami I dziurę poszerzać.
Stefan_Rewiński Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 to idź za sąsiadką ochoczo bo inni wskoczą albo nawet ja tra la la
Rekomendowane odpowiedzi