Joanna_Felicja Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 myśleć intensywnie metalicznomięsistosoczystokrwiście zaczynam nie mogę zapommnieć że nie jesteś po prostu i że nie ma pomiędzy a gdybyś był martwą naturą z bukietu lekką pokusą wkomponowaną w karafkę ciemnego wina na degustacji nalewając cię do kieliszka mogłabym zachwycać się twoją barwą nie myśląc tylko o jednym smaku
Szary_wilk_Akela Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Bardzo mi sie podoba!I lubie wino!Pozrawiam
Joanna_Felicja Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wino...też szalenie lubię :) No to po lampce :)
Tadeusz_Hutkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dla mnie też dobre , oprócz tego drugiego wersu ,przy którym musiałem się trochę napracować. Ale dobre wino łagodzi wszystko.
Adam_Miks Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zgadzam się Mozna to inaczej zapiszać Wiersz dobry Adam Miks
anetzka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jeszcze sie nie napiłam dzisiaj lampki czerwonego wina.Może dlatego nie za bardzo mi sie podoba.Może powinnam spróbować po obiedzie?:))) pozdrawiam anka
dorottta Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 druga strofa - bardzo bardzo, pozdrawiam.
Jarosław_Wielgosz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Drugi wers jak najbardziej zostawić. Tak skupia na sobie uwagę, że wiem co piję. Wszystko jest w jego cieniu. A potem, potem jak człowiek zapomina o smaku to dochodzi do ostatnich linijek i już się wie, że nalewając wino do kieliszka można zachwycić się czymś więcej niż tylko "jednym smakiem".
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Bardzo mi sie podoba..Ale nie umiem stwierdzic dlaczego
Joanna_Felicja Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może i można, ale już jest napisany i zmieniony nie będzie :).Generalnie wszystko można inaczje...:))) pozdrawiam serdecznie wszystkich :)
Rekomendowane odpowiedzi