Ewa_Kos Opublikowano 25 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 stare drzewo tu stało pięknie nam szumiało dzień nastał dogodny słoneczko świeciło piękne drzewo niespodzianie cichcem stąd wybyło wszystko posprzątane pniak się zmienił w pal na słonecznym skrawku ziemi został tylko drwal
le_mal Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 no panie drwalu co z drzewem się stało czy przeszkadzało panu że ono szumiało
Dora Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 drwal na pal i drwala z pala też wcieło
Aleksander_Szumanski Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Nie tylko z drwalami tak bywa Tam gdzie spojrzysz to ochyda Tylko ja jestem w tonie Gdy siedzę na ogonie Zajadam jabłuszko Z dzie wuszką.
czarna Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 sztywny pal kosmate myśli oj Ewo na manowce prowadzisz czarną owcę i tylko żal że się nie przyśnił ów drwal ;)
Miłka Maj Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 czarna Lucyfer'ia marzy o tym drwalu a ja wolę siedzieć na sztywnym Azji palu:)
Rekomendowane odpowiedzi