Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Bezeciku, a może na moście? - Karola na przykład ;) Tam podobno wszystko się spełnia (marzenia znaczy), choć ja nie potwierdzam.
A może Stafan zna jakiś most, na którym się spełnia (wszystko, oczywiście) ;)

Kiedyś, dawno temu, zaprojektowałem mostek-kladkę dla pieszych-zakochanych w Oławie, nad rzeką Oławą. Miasto nie miało pieniędzy, więc podarowałem ten projekt. Mostek nazywa się "Mostem Stefana", co uwieczniono w pewnej książce, którą Henrietka mi podarowała. Tak to jest, zbudowałem ponad 400 mostów, zaprojektowałem ok. 70, a do historii przeszedłem mostowym limerykiem. Łza się kręci. Tam się spełniają Ewo. Aj będę pod, trudno, taki zwyczaj, projektant pod mostem, w czasie próby, trudnej.
Opublikowano

To miała być sprawa poli szynela!!!
Jakoś mi nie idzie natchnienie - ani jednej rewijki nie mogę nawinąć (może więcej pić? ale czego?)
dyg
b
PS. Napisać możesz, ale nic poza tym!!!
Opublikowano

To miała być sprawa poli szynela!!!
Jakoś mi nie idzie natchnienie - ani jednej rewijki nie mogę nawinąć (może więcej pić? ale czego?)
dyg
b
PS. Napisać możesz, ale nic poza tym!!!

Dzięki, pij żubrówkę z sokiem jabłkowym, tylko nie dodawaj soku, bo za słabe wychodzi.
Opublikowano

Może być nawet na moście!
A wtedy Stefana postawimy pod mostem (niech sobie przynajmniej poogląda ;).
Co do Karola - nie mam zdania (Miłka wie ;)
Więc czekam.......................
b.
;)
Biednego Stefana pod most?A jak sobie co nie co odmrozi?
Pod Mostem Karola (tzn.nizej, ale obok) jest niezła kawiarnia "Marnica", tam się mozna rozgrzać!

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @Migrena „ tęskniący tęsknią”- jak boskie to są uczucia…”migrena „wtedy ucieka…..tęsknotą wije się rzeka a jednak to piękny czas.Pozdrowienia serdeczne
    • @violetta                                                  A nie             mówiłem, iż tak będzie, proszę pani? Efekt będzie odwrotny od zamierzonego celu, otóż to: pan Grzegorz Braun został potępiony przez Parlament Europejski i Senat Trzeciej Rzeczypospolitej Polskiej i pewnie zostanie potępiony przez Sejm Trzeciej Rzeczypospolitej Polskiej - uchwałą, która nie ma mocy prawnej - w świat poszedł sygnał, iż Polaków bez względu na pochodzenie, wyznanie i orientację seksualną - nie wolno obrażać, tak więc: pan Grzegorz Braun niczym Konrad Wallenrod zrobił dobrą robotę dla własnej Ojczyzny - Polski.   Łukasz Jasiński              Polska jest tarczą wschodniej flanki NATO, niezwykłym sojusznikiem, niezwykłym narodem, dumnym, suwerennym, bardzo zazdrosnym o swoją kulturę i niesamowicie proamerykańskim.   Thomas Rose             Maciej Hunia złożył w poniedziałek listy uwierzytelniające prezydentowi Izraela i został formalnie akredytowany na stanowisko ambasadora Polski w Izraelu - poinformowała polska ambasada w tym kraju, a Maciej Hunia to były szef Agencji Wywiadu.   Źródło: TVN24             I jak można wywnioskować: to Stanom Zjednoczonym Ameryki Północnej i Izraelowi bardzo zależy na dobrych stosunkach z Trzecią Rzeczpospolitą Polską, a jeśli chodzi o mnie, to: nie zmienię zdania - jestem po stronie ofiary - Palestyny.   Łukasz Jasiński 
    • Poeta to człowiek, co prawdy szuka, pod warstwą powiek.
    • czy jest we mnie kobieta? czy jest w głowie mojej dla niej miejsce? czy mam ideał kobiety i związku z nią ? czy na prawdę chce kobiety? we mnie więcej nawet kobiet siedzi. niż jedna... nie ,żebym był kobietą lub facetem pi.... nie umniejszam swej męskości  mnie cholera,   jedna mało?       choć emocjonalnie wystarczyły  by dwie  ale ideał to jedna by była niech się pani napije i rozluźni  ogólnie jestem Wesoły i szczery  dobrze , że pani nie  z pierwszej łapanki  niech się pani napije....        
    • @Berenika97 smutne- jak smutne jest życie
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...