gabriel p. Opublikowano 20 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 gdy nie mam juz siły by życie do końca doprowadzić to wiem, że muszę siebie samego zgładzić zabić, zarżnąć, zamordować pociąć, spalić, wydrylować moje życie to gówno z wielkiego sedesu wiem, że i tak skończe na dnie hadesu ugotują mnie w smole wypiję trzy jabole i będzie zajebiście !!!
Amras_Elensar Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Weź sobie ten wiersz na pralce przyklej.
Mea Liberta Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 nie wznawiajmy almanachu, ani niczego takiego, tylko teraz zorganizujmy hmm coś w stylu 'śmietnisko org-u'. Konkurencja gimnazjalno-banalna będzie ogromna!! kto jest za? ja tymczasem chyba skoczę na coś mocniejszego, bo to, co się dzieje na forum.. tylko głową w mur..
Ewa Rajska Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 to nie jest wiersz:/ sorry. poczytaj trochę najpierw stałych bywalców(nie mam na myśli siebie), potem staraj się być lepszy od nich. proszę. nie chcę Cię obrażać, ale podnieś swój poziom, żeby nie obrażać prawdziwej Poezji. pozdrawiam ciepło ER
Jerzy Rybak Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a może tak...zerżnąć, hm?
Rekomendowane odpowiedzi