Malgorzata Stypulkowska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 czasami los da więcej niżby się zdawało ciche uczucie skryte w lekkim drżeniu powiek które o swe spełnienie nieba się pytało nim martwe ptaki przyniosły odpowiedż gdy w liściach czas zaklęty złotym zapomnieniem jesienną melancholią ściele się pod nogi ta miłość niewzajemna odchodzi ode mnie a ze mną idzie smutek smutek pustej drogi jesień jest już tak póżna w zimę się przesila już mróz kąsa wieczorem drzew bezwstydną nagość co po niej pozostanie tylko jedna chwila dotknięcia twojej dłoni krótkotrwała rądość
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wprowadziłbym troszeczkę zmian kosmetycznych dla nadania idealnego rytmu, ale naprawdę niewiele. Nawet fajnie się czytało :) Pozdr.
seweryna żuryńska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 zaczytałam się i zapatrzyła w twoje piękne klimaty uniosę je...przeniosę wielkie dzięki a tak na marginesie niczego bym nie zmieniała seweryna
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jeden z niewielu Pani wierszy ktory jest nierymowany - choc troche.. Jeszcze do niego wroce..Musze sie zastanowic..
La_crimosa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ten wiersz jest doskonale rymowany, rym laczy sie nieodmiennie z jego rytmem.
anetzka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Oprócz tego,że nie wiem co to "rądość" cały wiersz jest poprawny i niestety nie umiem sie do niego inaczej ustosunkować.Pozdrawiam.Niech Pani pisze.
Rekomendowane odpowiedzi