Tali Maciej Opublikowano 17 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 zagościł w mych progach lucy fer był wobec mnie propono wał rzeczy-w- iście niesamowite cuda przy stałem na... miałem dar zaglądania w umysł bez-dusz-nie to chciał w zamian nie bolało (jakbym utracił dziewictwo z koleżanką taki mały kacyk m oral ny) ale w zamian myśli ludzkie jak rzeka płynęły przez percepcję (nauczyciel od Historii nas nienawidzi, choć nie uczy nas od x lat ksiądz Jan myśli o Janinie cycatej zakonnicy ława przysięgłych składa fałszywe zeznania na rzecz polityka) czy Jezus płacze na krzyżu? wsłuchiwałem się w głosy pod sklepieniem nic, tylko dźwięk ciszy milczący (fryzjer Heniek nie znosi widoku włosów kucharka Henia pluje do zupy satanista Marek modli się gdy jest sam) czy Jezus płacze na krzyżu? wsłuchiwałem się w głosy podświadomości od niemego harmidru bolały uszy i oczy gdy nie widziały okien skrępowane ręce szukały klamek brak kon taktu z rzeczywistością
M._Krzywak Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Na pierwszy rzut oka - całkiem, całkiem. Wpadam wieczorem :)
stanislawa zak Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Maćku, tak jak lubię, uczysz się widzę, doskonalisz wartoszat!bardzo na plujsiki byle ni do .upy pozdarki!
Tali Maciej Opublikowano 17 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. więc czekam do wieczoru pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 17 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło czytać takie słowa pozdrawiam
Jerzy Rybak Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 zasada entropii w poezji się nie sprawdza. pozdrawiam
Espena_Sway Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 całkiem dobrze to wyszło. nie wiem, ale wydaje mi się, że gdzieś już widziałam ten tekst - chyba w warsztacie był kiedyś. pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Tali Maciej Opublikowano 17 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to fakt,ale w tym wierszu enteroza ma w wielu miejscach podwójne znaczenie ale to juy ż kwestia odbioru pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 17 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak był w warsztacie kilka miesięcy temu, tam mi się też wpisałaś, również pochlebnie pozdrawiam
Nechbet Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 kurde:) dla mnie bomba, podoba mi sie taka zabawa slowem, bardzo dobry wiersz :-) pozdrawiam serdecznie:*
Sceptic Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Mi sie również podoba, choć nie rzuca na kolana. Mam dwa zarzuty: 1. Chaos i enteroza - zarzut subiektywny 2. Sataniści się nie modlą (w odróżnieniu od szatanistów) - zarzut obiektywny
Tali Maciej Opublikowano 17 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za miłe słowa pozdrawaim w ten deszczowy dzień
Tali Maciej Opublikowano 17 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kurka znów mi ktoś zarzuca enter, to fakt że wiersz jest nim znacznie pocięty, ale tu naprawdę dzięki temu można kilka rzeczy dwuznacznie odczytać ale to na marginesie dzięki za odwiedziny i słowa krytyki każde zdanie pod wierszem cieszy pozdrawiam
M._Krzywak Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Twoja maniera zabawy słowem akurat mi odpowiada, konsekwetnie, więc za forme plus. czy Jezus płacze na krzyży? - a nie "na krzyżu" ? satanista Marek modli się gdy jest sam - to zapewne wskazanie, że satanista na zewnątrz, samotnie odrzuca swą maskę. Macieju - klimat żartobliwy, pełen środków poetyki - i kalamburowo, i przerzutowo :) Ja na tak. Pozdrawiam.
Tali Maciej Opublikowano 17 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przy krzyżach masz rację, wkradła się literówka z tym satanistą dobrze wykombinowałeś to miałem na myśli dzięx za odwiedziny i miłe słowa pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 18 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za odwiedzinki i słowa pod wierszydłem pozdrawiam
BlackSoul Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 baardzo , baaardzo , baaardzo jestem na tak .
Rekomendowane odpowiedzi