Ewa_Wilkowska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie myśl, że życie to farsa ponura której ramy wyznacza natura że jest receptą szukanie brzydoty i dopatrywanie się w błędach ślepoty ż y c i e - to melodia natchniona serc ludzkich fala spieniona to najpiękniejszy dar boży często poczyniony jako jeden wyskok hoży ...
Szary_wilk_Akela Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ewa! no co ty! Biblie i Talmud juz napisano!Dlaczego nie walniesz tego tak bardziej osobiscie,to co dalas tchnie jakims kazaniem takim.A przeciez kazde kazanie to proba wzniesienia sie nad innych.Buzi przesylam
Ewa_Wilkowska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Szary wilku, nie miałam w zamyśle podawania tu żadnego kazania, bo tak to rozumiem odebrałeś. To wyłączanie odniesienie do pewnych sytuacji życiowych, w których nieraz znajduje się człowiek i to bez względu na płeć czy wiek oraz konsekwencji, jakie można później ponieść. Miało to być coś na kształt fraszki. Pozdr. howk :-)
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 hmmm, w treści jest coś ciekawego, temat wydaje się być poważny, a te rymy go rozbrajają i osłabiają siłę przekazu. Pozdrawiam, Kai Fist
Ewa_Wilkowska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wiesz co Kai, ja sobie też myslę, że to poważny temat, ale w gruncie rzeczy ...no wiesz.. jakby to powiedzieć... wtedy.. nie powinno się być grobowo poważnym... no chyba rozumiesz o co mi chodzi.. ;-)) Adasiu - ;-)) Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi