Fanaberka Opublikowano 13 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 obok mnie sosna kamień lód na rzece cisza w bezcielesnym eterze nieważkość brak ciężaru pozornie wiem że jesteś tak jak ja oddychasz ;-)
patrycha Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 nie przemawia do mnie ta konwencja pozdrawiam zza szyby zamglonej
teraa Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 kiedys chyba takie leciały do kosza
Anna_Wilk Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. krotkie, lecz uczucia w tym wiele... :) lepiej nie dopowiedziec niz przegadac pozdr
Fanaberka Opublikowano 14 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie znam się na konwencjach. Dziękuję za pozdrowienia, pozdrawiam zza zaśnieżonej :-)
Fanaberka Opublikowano 14 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. E tam zaraz do kosza, po drodze był jeszcze piasek. :-)
Fanaberka Opublikowano 14 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za "obrazy". Również pozdrawiam :-)
Fanaberka Opublikowano 14 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stefan, co tak miło? Zmarnowałeś okazję, żeby wziąć rewanż! Uwzględniając moją płodność - następna nie wcześniej niż za dwa lata :-DDD
Fanaberka Opublikowano 14 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. krotkie, lecz uczucia w tym wiele... :) lepiej nie dopowiedziec niz przegadac pozdr Dziękuję za zauważenie, że to walentynka :-) Pozdrawiam :-)
Fanaberka Opublikowano 14 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Do Walentego ty nie łam rąk, lecz pochyl czoła następny będzie o aniołach poezję polską wzbogacę wnet zaraz wiersz wkleję do „Działu Zet” :-DDDDD
stanislawa zak Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 do działu Zet się nada wnet Walenty za szybą pękniętą od gorącego oddechu całujac ekran na wdechu tylko bez smiechu proszę ! Fanaberko pozdrawiam! walentynkowo!!
jacek_sojan Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 nie wiem dlaczego...a może i Wiem! tytułowy bohater jakoś tak mi z kosmosu oddycha, jak sam Bóg; tekst na wskroś metafizyczny! zdziwiony, ale i zachwycony - J.S.
Fanaberka Opublikowano 15 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja się nie śmieję, daję słowo! uśmiecham się walentynkowo :-)
Fanaberka Opublikowano 15 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ty mi tu Jacku nie strasz Najwyższym mojego Kosmity :-))) A tak na serio - dzięki za kosmos i metafizykę. I za pochwałę, oczywiście.
Rekomendowane odpowiedzi