Stefan_Rewiński Opublikowano 3 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 myślałem żeś pan kmicic panie rewiński albo nawet wołodyjowski henrietka panie jak baśka ale wczoraj jak pan tę laskę na chatę co ja teraz swojej nieboszczce tuchajbejowicz z pana na pal!
kalina kowalska Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 no panie er to dosyć odważne było, z laską na oczach sąsiadów ;) pzdr
M._Krzywak Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Tytuł chyba powienien brzmiec: "spal to" :) Po iluś tam gramach można takie dzieło stworzyc... A, niech tam. Dobre, Pozdrawiam.
Tali Maciej Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 coś ktoś tu mówił o paleniu, bo ja właśnie na papieroska wychodzę hie dobrze Panie Rewiński, trzymamy formę trzymamy nisko się kłanaim i pozdrawiam
Espena_Sway Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 hehe, nieładnie palić :). dużo :D na plus pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Tomasz_Biela Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 :] żeś pan odpalił Panie Rewiński przeczytałem przyjemnie i stawiam celownik - taka kreska pionowa i pozioma i nawet się przecinają :) bywaj
Stefan_Rewiński Opublikowano 3 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 No co Wy, dzięki to everyciała, a Espena przeżyje katusze masazu.
stanislawa zak Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 na pal - nie pal na palec po palcu a sikorkom smalcu.
Oscar Dziki Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 nie łapie tylko tej baśki. czemu oleńka jak baśka?? w czym rzecz? Oprócze tego nie widze realizowanego zamierzenia tak naprawde. Może to tylko ja sobie go nie potrafię zwerbalizować, ująć w jakąś formułę słowną. Pan potrafi? O! na ten pal olenka byla za cienka:) moze dlatego jednak baśke wpasowano na leske?
Stefan_Rewiński Opublikowano 4 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Joasiu, Basia i Oleńka, to dzie wczyny Kmicica i Wołdyjowskiego.
Pan_Fei Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Witalne te pana wierszyki, panie Rewiński;) Styl, który obecnie dość rzadki (a i ciężki do podrobienia) sprawia, że miło się czyta te teksty. Jest tu pewna prostota i swoboda w pisaniu, która mnie osobiście urzeka i karze się zatrzymać na chwilę, lub dwie. Obecnie, kiedy wszyscy „babrzą się w słowie”, dobrze jest przeczytać coś lekkiego i od serca, coś, co przekonuje jednym słowem. Ja to kupuję i szanuję, mimo, że to nie moja bajka. Ten, zbereźny i niemoralny, czyli fajny Pozdrawiam Serdecznie Fei
Stefan_Rewiński Opublikowano 4 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz Feju, wiesz jaki łasy jestem na Twoje słowa. Pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 4 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. łaskawa lasko dzięki może do chaty na czaty?
jacek_sojan Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 zwięźle, dosadnie, po męsku; pan jesteś s...yn Marsa i kandydat na hetmana; czyli Sobieski bez kaleson! :))) J.S. buńczuk dla Stefana!
Stefan_Rewiński Opublikowano 4 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Hej, szable w dłoń! Jacku, co tam kalesony.
stanislawa zak Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Stefanie, już czatuje i czuje oddech przed ekranem z panem za panem ja!
Stefan_Rewiński Opublikowano 4 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 tylko ten ekran między nami parawan martwy blady mocny
Stefan_Rewiński Opublikowano 4 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No bo byłoby poza Sienkiewiczem "Henrietka jak Oleńka", pani, ot.
Rekomendowane odpowiedzi