Janusz Ronaldinho Opublikowano 29 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 czytać klaudiusza czy dodę ? a może nie umiecie czytać
Roman Bezet Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Tak. Nie. Tak/Nie wiem*. dyg, dyg b *) odpowiednie wykreślić ;)
Eugen De Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Panie Ronaldino, niech Pan założy swój blog dla tej DODY i więcej nią tych "progów" nie zaśmieca. Sorry. Pozdrawiam.
Julia Zakochana Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 ej! no co ta Doda musi się wszędzie wepchać? nawet na nasza poezję.org? : /
Klaudiusz Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 polecam klaudiusza - teksty dody mogłyby okazać sie za trudne :)
Regina Misztela Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Kladiusz ja cię kocham;> geniuszu intelektualny, masz rację jej teksty są za trudne
Amelia A.J.L. Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 moze nie umiem pisac wierszy,ale mam jakies ciekawsze pozycje do zachwytu niz banda idiotow z tv:/ chyba,ze chodzi o cos innego..
Oscar Dziki Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 ja sie po slynnym "ronaldinho" spodziewalem lepszych prowokacji. tutaj widze uposledzona intelektualnie prowokacyjke. marne.
Espena_Sway Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 o matko, znów temat Dody. Panie Ronaldino, proszę się udać na blog od tej Pani i tam porozmawiać na jej temat
joaxii Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hehe, uposledzona intelektualnie prowokacyjka, a każdy się łapie... Liczy się skuteczność. Dobór narzędzi zależy m.in. od obiektu, na którym bedzie się je stosować. Tu widać dobór okazał się skuteczny :)))))
Gość Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a czyzby Pana Ronaldino Doda zafascynowala ? :D no no . dobrze wiedziec . apropo - popieram Eugen De'a . z takimi tematami to na smietnik :>
Klaudiusz Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 ;( a dlaczego wszyscy dostrzegają w tytule dodę a nikt "klaudiusza" ?? ;( i nikt nie zauważa jakiż to wspaniały kontrast oyey tu uchwycił: dzieła miałkie badziewne i "POP'ularne" kontra wysublimowna i natchniona poezja prawieże równolatka a jednak jakże odmiennego od tej niezwykle prostej pani... no, ja jestem po porstu pod wrazeniem... chyba zaczne znowu pisać, żeby nie pozbawiać oyeya mojej twórczości - która jak widać utrzymuje go nie tylko przy życiu, ale i przy zdrowych zmysłach... /wzruszyłem się ;(/ ;D ;D ;p
Oscar Dziki Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hehe, uposledzona intelektualnie prowokacyjka, a każdy się łapie... Liczy się skuteczność. Dobór narzędzi zależy m.in. od obiektu, na którym bedzie się je stosować. Tu widać dobór okazał się skuteczny :))))) ja tam nie widze tych efektów. Chyba ze Twoim zdaniem sukcesem prowokacji jest komentaż w stylu: "żenujące".
Regina Misztela Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 no właśnie, a słyszałam, że kiedyś byłeś w tym dobry, biedactwo się wypaliło;) ale ci...sza...pewnie coś się szykuje, już to widzę..:) teraz będzie;) Słodko pozdrawiam Reginka
Rekomendowane odpowiedzi