Luthien_Alcarin Opublikowano 26 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 stopami szepcze po podłodze tak cicho- po prostu chodzę na palcach na rzęsach - nie wolno straszyć chwili więc opuszkami dwóch łap wzdycham pisać o kotach nie będę choć kusi mnie różowy nos i wąsy ( żaden z innych tematów dozwolonych w poezji nie ma wąsów – a szkoda ) ale wiesz one są jak miłość ( tu znów powinna być cenzura na banał) nie wolno ich pchać w wersy nawet tych wykrochmalonych przeprasowanych i zwymyślanych zawzięcie jednak jakoś trzeba utrwalić tę chwilę niech będzie więc o tym, że wazon był pusty nad ranem teraz chowa stokrotki rumienię się razem z nimi
kall Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 jak na banał to pomysłowo i z rozmachem ;) zlikwidowałabym drugi nawias - wtrącenie, bez ktorego i tak jest ciekawie. no i nie pasuję przecinek w końcówce ;/ - zmienilabym na myślnik. poza tym całkiem tu kocio. i bardzo przyjemnie. pozdrawiam znad 'żaby' ;) kal.
Faust Fryc Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 banał to banał... nie bardzo :] ale to tylko moja malutka , nic nie znacząca opinia :] peace !!
M._Krzywak Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 to powinno miec tytuł - jak wpisywac w wersy rzeczowniki typu "miłośc", by nie były one banałem :) Duży plus. POzdrawiam.
Luthien_Alcarin Opublikowano 26 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 kall i M.Krzywiak: dzięki wielkie za cipełe słowa (kall: nie wiem jak z poprawkami bo całosc i tak sie torche rozlatuje) Faust: masz dużo racji, to raczej klasa srednia w dziedzinie wypocin:) ale jakoś tak mi się umieściło -fakt ze cene towaru znam i nie bede bronic całosci;) Dzięki za odwiedziny POzdrawiam wszystkich cieplutko Agata
Tali Maciej Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 rewelka, muszę pokazać wiersz mamie Ona ma chopla na punkcie kotów i na pewno będzie zachwycona, a jak dla mnie to kawał dobrej roboty nisko się kłanaim i pozdrawiam
natalia Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 wiele bliskich mi obrazów :) i to jest w nim piękne, kojarzy mi się z leniwym gorącym popołudniem :) w pierwszym wersie nie powinno być "szepczę"?
Lady_Supay Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Kiedyś napisałam wiersz "trudno jest być banałem". Temat mi bliski i w dobrej oprawie. :) Pozdrawiam serdecznie.
Jacek_P. Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Ja mam wąsy! Ale nie wiem czy jestem tematem dozwolonym w poezji :D Początek jakoś mi nie konweniuje. No i ten drugi nawias (jak Kallinka zauważyła) - też się przychylam) Może by coś jakoś?... stopami po podłodze cicho na palcach na rzęsach po prostu szepczę opuszkami dwóch łap wzdycham nie wolno straszyć chwili pisać o kotach nie będę choć kusi mnie różowy nos i wąsy (żaden z innych tematów dozwolonych w poezji nie ma wąsów – a szkoda) ale wiesz one są jak miłość nie wolno ich pchać w wersy nawet tych wykrochmalonych przeprasowanych i zwymyślanych zawzięcie jednak jakoś trzeba utrwalić tę chwilę niech będzie więc o tym, że wazon był pusty nad ranem teraz chowa stokrotki rumienię się razem z nimi Podoba mi się takie niepisanie o miłości i o kotach. Pozdrówka, Ja.
Luthien_Alcarin Opublikowano 28 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Tali Macieju I lady: dzięki wielkie Natalko: dziekuej ze wpadłas, oczywiście bład jest i zaraz zostanie zlikwidowany Jacku: hmmm.... gdybynie ochrona danych osobowych to własciwie można Jacka zamiast kocich wąsów miedzy wersy wkłądac;D Drugi nawias takze zostaje zjedzony:) Pozdrawiam Agata
Amras_Elensar Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Hej! Wiec tak. Ładny koncept, delikatnie przeprowadzony. W sumie nie mam wiekszych uwag. Wiersz nie zostanie zakwalifikowany jednak do wybitnych a pólkę nizej- do bardzo dobrych.:) Pozdrawiam AE
Rekomendowane odpowiedzi