kasiarybka Opublikowano 25 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Niczym mily szept, jakby ptakow spiew Ty i ja i cicha w ciszy muzyka gra. Ja tylko tego pragne i niczego wiecej, wiec kochaj mnie, a ja bede kochac wiecznie. I wiec ze nikt nas nie rozdzieli nawet chcby bardzo chcieli, bo nasza milosc obronimy my nasze wspulne marzenia i niespelnione sny. Nasze zycie bedziemy garsciami brac! I tak bedziemy trwac i trwac jak w blednym kole zagubienia w goracej temperatuze i bez sladu cienia. Lecz choc nawet niewiem gdzie bysmy byli i tak zawsze razem bedziemy zyli. Nawet pod mostem,w kartonie czy na dworcu, na peronie! I jest cos czego nikt nam nie zabieze to to ze kochamy sie bez granic i szczeze!
Tomasz_Biela Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 no tylko się nad zmiłować nad wami "miłościami" rodzice albo i również pani od Polskiego jest dumna ze napisałaś coś takiego to mi raczej pasuje na piosenkę dla "Domowego Przedszkola" serio pasowałby jestem tak brutalny jak jest brutalny ten tekst przykro mi że takie coś się piszę piszę się bywaj
M._Krzywak Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 można by to dziac do działu :"jak nie pisac, żeby się nie ośmieszac" koszmar. Pozdrawiam.
kasiarybka Opublikowano 25 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 dziekuje za komentaze srogie ale dotarly wezme je do swiadomosci i sprubuje sie poprawic a co do komwntaza pani M to musi pani troszke popracowac nad polska pisownia! pozdrawiam!
Dominika Skurzok Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Niestety muszę się zgodzić z moimi poprzednikami- ten "wiersz" jest kiepski. Co prawda ja nie piszę rewelacyjnie, ale cały czas staram się pisać lepiej. Ty też się staraj... może następnym razem? Pozdrawiam serdecznie!
Espena_Sway Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 o matko, kolejny tekścik, chyba miałam rację, co do tych zbiżających się Walentynek, że źle wpływają na co niektóre osoby :/. choć pewnie Twój chłopak byłby szcześliwy, że dla niego napisałaś taki tekst - ale chyba tylko on ;) pozdrawiam i życzę powodzenia Espena Sway :)
M._Krzywak Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe - przyganiał kocioł garnkowi :)
Letnia sukienka Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 no zimno jest to chyba napalę w kominku tym wierszem pozdrawiam lucy
Sceptic Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 panie Biela - nazwy języków w języku polskim piszemy z małych liter. Pani od polskiego byłaby dumna.
Tomasz_Biela Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no trudno u niektórych "tumanizm" objawia się takim czymś
Don_Kebabbo Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Jeszcze do niedawna zastanawiałem się dlaczego ludzie mają jakieś takie niezdrowe uprzedzenia do wierszy rymowanych. Dzięki, teraz już wiem... Pozdrawiam z owianej legendami "Częstochowy" PS. PSZYNAJMNIEJ BŁENDY POPRAF, GDYSZ SAMA WIDZISZ, RZE RARZOM PO OCZAH!!!
Rekomendowane odpowiedzi