Adam Dąbrowski Opublikowano 23 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Chcę zobaczyć, chcę dotykać, chcę całować, nigdy znikać, być Ci ciałem, słowem, duszą, zawsze z Tobą, niechaj wrócą. Moje myśli, wyraz twarzy, ciepło w sercu, chcę znów marzyć, płakać, szlochać, tak we dwoje, zawsze razem, sam tu stoję. Moje życie - takie małe paranoje...
Tomasz_Biela Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 jak na efekt działania to za słaby ten psychotrowiersz raczej dialog z wymuszeniem monologu bo nikt już nie słucha nawet ta rzeczywistość bo to my mamy się jej słuchać gdy tylko zaszumi drzewo ptak się wysmarka itd... po tytule myślałem że co nieco tutaj będzie zawarte a po przeczytaniu nawet za mało na jakikolwiek efekt bywaj
Alicja_Wysocka Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 A ja pozwolę sobie nie zgodzić się z kolegą. Chciałbym żeby dla mnie czy o mnie ktoś taki wiersz napisał. Uważam, że nie masz się czego wstydzić, ale to tylko moje skromne zdanie, pozdrawiam :)
M._Krzywak Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Kobietom się może spodobac, ale czy taka nachalnośc jest warta ? Mnie się zupełnie niepodoba, zbyt prosto wyłożone, chce i chce, a chciec to móc :) oczywiście zastrzegam że to tylko moje zdanie :) Pozdrawiam.
Tali Maciej Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i moje również jest podobne
Alicja_Wysocka Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 A bo to nie do Was, panowie :)))
Ona_Kot Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 słabiutkie ani psycho ani nic ;] przykro mi, pozdrawiam
Adam Dąbrowski Opublikowano 24 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zamiarem bylo napisanie czegos lekkiego i zwiewnego, a swoja droga dla niewtajemniczonych - mocniejsze leki psychotropowe otepiaja umysl i nie pozwalaja zbytnio na znalezienie wyszukanych slow i metafor...
Lady_Supay Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ani lekkie, ani zwiewne. Po co piszesz? Lepiej popatrz w tiwi, wtedy nie trzeba myśleć.
Rekomendowane odpowiedzi