Sceptic Opublikowano 21 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Dzisiaj rano znów zaśpię Zatnę się przy goleniu Spóźnię na autobus. Dzisiaj znów będzie ciężki dzień Ciągle będę marudził Będę nie do wytrzymania. A przecież chciałem całkiem inaczej: rano przynieść świeże kwiaty stąpać po ziemi z wdziękiem tryskać optymizmem być błyskotliwym i przystojnym jak nigdy. Znowu nie wyszło - ale jutro uda się mi na pewno. Obiecuję. Pewnie nie umiem pisać walentynek ani jakoś specjalnie przekazywa uczuć, ale nigdy nie zaszkodzi sprawdzić ;) Czekam na opinie - sam bym się po takim tekście nieźle przejechał :)
Sceptic Opublikowano 22 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Dziękuję i ja również pozdrawiam ;) Opinia specjalistki od erotyków jest dla mnie szczególnie ważna :)
stanislawa zak Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 dzisiaj znów będzie cieżki dzień, a ze mnie maruda nie do wytrzymania i dziwię się mojej lubej na co jest narażona z takiego kochani(K)a! he he
Roman Bezet Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Pienkne i jakże zwruszające. Ambitnie zanużone w głębokiej problematyce, a przy tem lekko liryczne. Jedno mi tylko zgrzyta: tryskać optymizmem bo mimo, iż to frazes wytarty do cna, to jednak niejednego może podkusić o złe skojarzenia, a jakże to tak w modlitwie do Aniołka Stróża? dyg, dyg b
Sceptic Opublikowano 23 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 zgadzam się i zmieniam
Julia Zakochana Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 no ciekawe pokazanie walentynek.. jak przeczytalam tytul.. to od razu pomyslalam, to na napewno nie dla mnie (jestem z natury niecierpliwa) a co ja muszę przechodzić prawie codziennie.. mój mężczyzna się spóźnia... hehe wiersz bardzo m isię podoba :)
Espena_Sway Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 heh, ja również jestem niecierpliwa :). walentynka ciekawie napisana - nie zajeżdża komerchą więc jak dla mnie plusss pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Rekomendowane odpowiedzi