Wioletta_Szkaradowska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 czasami słyszę jak nocami zgłębiasz pobliskie rowy. jak odkrywasz rewersy ziaren i spod zalęknionych skrzydeł wydobywasz płomień. te zaiskrzone łupki widuję czasem tuż przed otwarciem rybiego targu na wigilijnym sianie. czasem tak pachniesz: skoszoną trawą i deszczem. rzadko płaczesz.
Dotyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Bardzo klimatowy i świetny tekst Wiolu. Lubię Twoje wiersze bardzo. przepiękna końcówka ściskam - Mirka
Tommy Jantarek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Klimat wspaniały, zatrzymał mnie na długo, biorę sobie w ulubione Pozdrawiam
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 "te zaiskrzone łupki widuję czasem tuż przed otwarciem rybiego targu na wigilijnym sianie. " Szczególnie to. Pozdr.
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 przyciąga uwagę do siebie ten wiersz, wczoraj czytałem, i teraz, Pozdrawiam, Kai Fist
La_crimosa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 te zaiskrzone łupki widuję czasem tuż przed otwarciem rybiego targu na wigilijnym sianie. a ja wlasnie tego nie rozumiem :-(
Tommy Jantarek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Powiem Ci tylko tyle że ja nad tym fragmentem też się namęczyłem:-)) dwa dni nad nim siedziałem, ale naprawdę warto:-))
magda Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 :)) heheh dwa dni czekałam aż mi przejdzie, ale niestety - nadal na trzecią zwrotkę wchodzi mi zapach niedokońcanieżywych karpiatek swiatecznych i innego narybia :))) ale poza tą jedną fiksacją - podoba mi się bardzo i nie mam więcej zastrzezeń ;) pozdrawiam m.
Wioletta_Szkaradowska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dzięki za zajrzenie, przeczytanie i wasze słowa :) Pozdrowionka Wiolka
Rekomendowane odpowiedzi