Wiktor Desiczewski Opublikowano 17 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 ty tak ładnie rysujesz naszkicuj więc świat ale taki beze mnie mów mu wolność i powieś go w ramach z myśli niepewnych i w jednej chwili przekonaj ze ten obraz jest wart cos więcej niż pocałunek choćby ostatni a jeśli a jeśli się nie da to złap i wyrzuć za okno z ramami ty tak ładnie rysujesz naszkicuj więc świat z nami ********************* z dedykacją dla agu
jasiu zły Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Fajny. Pointa rządzi. Tak trzymaj, szkoda, że nie częściej.
Wiktor Desiczewski Opublikowano 17 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 hehe niestety ale wena mnie rzadko nachodzi:P no a akurat wczoraj mnie naszlo napisac wiersz dla mojej kobiety:P bo jeszcze jej nigdy nic nie napisalem.. i tak oto powstal ten lepiej... ciesze ze sie podoba pzdr wiktor
Wiktor Desiczewski Opublikowano 17 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 hehe no kobieta zadowolona;p wiec chyba tak hehe
Etiuda G-Dur Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Mam taki problem, że ciężko jest mi wytrzymac do końca wiersza - nie wiem czy to mi brakuje cierpliwości, czy to raczej wiersze są fatalne. Natomiast Twój czytało się świetnie! Jest nadzwyczaj lekki - nie jakiś tam pseudointelektualny gniot, tylko prawdziwe słowa, które trafiają :) gratuluję i podrawiam!
Wiktor Desiczewski Opublikowano 17 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 a bardzo dziekuje z taki ladny komentarz:) nie wiem czy ten moj lepiej jest znowu jakis nadzywczajny hehe, ale milo czytac takie slowa:) pzdr wiktor
ANIAKA Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Lubię takie wiersze...Choć pierwsze skojarzenie z "2+1".Lekki retusz i perełeczka .
kalina kowalska Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 ja bym wprowadziła kilka kosmetycznych cięć i zmian: 1. bez "ale" w 3. wersie 2. "wmów" mu wolność w wersie 4. 3. "ze ten obraz jest wart cos więcej" - że ten obraz jest wart czegoś więcej lub po prostu samo "więcej 4. pierwsze "a jeśli" - niepotrzebne można też zmienić wersyfikację jak kocha to sie jej spodoba :) bo fajny jest pozdrawiam
stanislawa zak Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 tak, treściowo duzo się dowiedziałam i to jest to co lubię, pozdrawiam ciepło, dawno cię nie było, he he
Wiktor Desiczewski Opublikowano 17 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 do ANIAKI: nie wiem skad skojarzenie z 2+1 :P do kaliny: ad.1 co do ale to sie zastanawialem jak pisalem czy wogole sens jest dawadc cos wiecej niz "beze mnie"... ale zostalem przy czterech wyrazach... bo 3 mi juz nie brzmia... i tak zostawie... ad.2 "wmow" hmm ciekawe... ale mija sie z moim pomyslem:P ad.3 czegos mi nie brzmi, a samo wiecej tez:P znowu potiwerdza sie teza, ze racja jest jak dupa;p ad.4 a mi sie z kolei wydaje ze potrzebne, bo chcialem to podkreslic... i tak jakos wyszlo do stanislawy: dawno mnie nie bylo, bo z wena ciezko:P dzieki wszystkim za komentarze pzdr wiktor
kalina kowalska Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tutaj to nie kwestia brzmienia, tylko gramatyki
Wiktor Desiczewski Opublikowano 17 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 a mi sie wydaje ze to poprawnie gramatycznie... hmm
Espena_Sway Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Wiktorku, wiersz lekki i łatwostrawny jak zwykle u Ciebie napisany z pomysłem. + P.S. pomaluj mój świat - naszkicuj pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
kalina kowalska Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może i tak to chociaż popraw literówki
Rekomendowane odpowiedzi