Nechbet Opublikowano 16 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 sens tkwi zawsze gdzieś pomiędzy gdy zostanie już tylko pusta szklanka i zapach ubrań przewietrzonych ciałami niewiele mogę powiedzieć ponad to co już zostało powiedziane kładę ręce na stole są czyste i ciepłe tobie dedykuję tę chwilę w której wszystkie dźwięki łączą się w ciszę
Tali Maciej Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 właśnie "niewiele mogę powiedzieć ponad to co już zostało powiedziane" w oklepanego tematu zrobiłaś coś nieoklepanego za to plusy
Nechbet Opublikowano 17 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 dziękuję pięknie:) pozdrawiam cieplutko:*
Eugen De Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Jakieś rozstania, puste szklanki, proza - opowiedziana w sposób bardzo prosty i oszczędny. a chciałbym jakoś o coś się "zaczepić", a tutaj tak gładko...???Pozdrawiam.
hewka Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 ciekawie ulozylas, jak dedykacja... jednak nie, i ta "cisza" zadzwieczala:) mnie sie podoba, pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi