Sceptic Opublikowano 16 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Kochany panie dyrektorze W tej małejj kopercie załącznik do mojego podania liścik miłosny do pana dyrektora. Kochany panie dyrektorze ja mam żonę i troje dzieci. I rodziców starych, schorowanych. Niechże się pan dyrektor ulituje, z pana przecież ludzki człowiek. W tej kopercie, kochany panie dyrektorze, to wszystko, co mam - a i to mało, żeby wyrazić moją miłość i oddanie. Ja przy panu dyrektorze zawsze będę Ja pana dyrektora nie zdradzę przenigdy Choćby przed Sądem Najwyższym! Pan nie pożałuje, panie dyrektorze, ja mam doskonałe kwalifikacje. Wystarczy spojrzeć. Kochany panie dyrektorze, jak to pięknie szeleści Niechże pan tylko poslucha. Z pana przecież ludzki człowiek...
Sceptic Opublikowano 16 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 kto nie tęskni :) jak powiedziałem, na dowolny temat w tak krótkim czasie to i szymborska arcydzieła nie napisze. Ogólnie z muzeum sławnego poety jestem zadowolony, z tego znacznie mniej... jakbym nie miał siły rozwinąć - dobrego - pomysłu.
Sceptic Opublikowano 16 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 nie ma co porównywać, inaczej piszemy. Przenieśmy się z tą dyskusją na PM, bo zaraz sie oburzą :D
stanislawa zak Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 kochany panie Sceptyku, ja w tym załączniku dodaję swój głos skróć pan ten donos co tak szeleści, ile tam się zmieści?w takiej chudzinie kopercinie?
Sceptic Opublikowano 16 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 W kopercinie zmieści się, jeśli ja dobrze wypchać, 15 banknotów. Przy założeniu, że używamy banknotów o nominale 200, to do koperty zmieścimy 3000 zł lub 3000 euro (Euro ma nominał 200, nie mylę się? dolar chyba nie ma... nie wiem...), a 3000 euro to już spore pieniążki.
Eugen De Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Dla mnie za cięzki, bez Pana sarkazmu i dowcipu. Wiersz w atmosferze jakieś egzekutywy partyjnej lub zebrania socjalnego. Pozdrawiam.
Sceptic Opublikowano 17 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Mnie sie też nie podoba i raczej z niego zrezygnuję.
Rekomendowane odpowiedzi