Tali Maciej Opublikowano 16 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 słodkie języki zimy zlukrzyły gałęzie w promieniach błyszczące magiczną impresją wprowadziły radość w chodziarki skwierczące puszystą symetrycznością biało - czarność została okryta i ta chwila spaceru w ich sercach przeżyta baśniową otoczką niczym pędzla śladem wymarzona bezwietrznym opadem aura pierzyną zaścielona rumienieją policzki odmarznięte ich członki dziewczyny znikają w mglistych cieniach łąki pogrążone półsnem lunatyka śladem podążają za zimowym przykładem preludium sopli parapetowych odcieniem zachodów wieczorowych dłużeje wędrówka słońca przyjemnego gorąca stwórcy chlapy szarej dziewczyny dalej idą w dal aż jest żal zbudzić śnić *** ** * * * * ** ----********----- wiersz dedykuje Ani A. i Ani Ch. zimowym ch(ł)odziarkom
M._Krzywak Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Ten wiersz się zwęża ku dołowi :). Rymy częstochowskie :) Ale trzeba przyznac, że misterna robota, rymy zupełnie nie pzreszkadzają w odbiorze, stworzyłeś dośc miezły liryczny klimat - i o to chodzi. Wiersz zabieram do siebie na pamiątke. Ja całkowicie na tak. Pozdrawiam.
Julia Zakochana Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 fajniutki sopelek.. ;)
Kirke szalona Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Hihi jaka fajna forma też kiedyś napisałam wierszyk który miała taka dziwną formę w kształcie figury szachowej. No ładnie się tym słowem zabawiłeś, no! A Ty niedobry, miałeś sie odezwać i nic cisza, byś skrobnął kilka słówek na maila ręka by nie odpadła przecie.... ([email protected]) Czekam z niecierpliwością! Tymczasem pozdrówka! Asia
Jacek Mucha Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Hihihih ... dobre ... hihihi hihihi... pozdrawiam
Letnia sukienka Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 za wykonanie plus ale tylko tyle :) pozdro lucy
Tali Maciej Opublikowano 16 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za tak-i koment, rzeczywiście rymy z dolnej półki, raczej chodziło o 20-1 w sylabach, to był największy problem aby nie zgubić treści a żeby się trzymać rymu, ciężko mi szło ale jakoś dobrnąłem do domciu nisko się kłaniami pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 16 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak mi topniały pomysły, jak zacząłem to szło nawet nawet, ale z każdą kolejną frazą było coraz gorzej co zresztą widać nisko się kłaniami pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 16 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki, pamiętam słowa z warsztatu, i jakoś nic do głowy nie przyszło więc pozostawiłem bez zmian pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 16 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. problem z emeilami jest taki, że korzystam z cudzego komputera i jakoś mi poczty nie chcę otworzyć, ale dziś jadę do domku więc w nocy powinno już coś dojść dzięki za odwiedzinki, myślę że w najbliższym czasie się zmierzymy
Tali Maciej Opublikowano 16 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięęęękiiiii
Tali Maciej Opublikowano 16 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za odwiedzinki p.s może spodoba się wiosna będzie w innym kształcie,ale raczej teraz temperatura wraz z sylabami będzie wzrastać nisko się kłaniam i pozdrawiam
Ewa Rajska Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 no, sopelek fajniutki, szkoda tylko, ze za oknem też takie rosną.... ale Twój jest z nich wszystkich najcieplejszy i za to go lubię:) pozdrawiam sopelkowo ER
Alicja_Wysocka Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 No nie, Macieju! Nie można się nudzić przy Tobie . Zwaliłeś mnie z nóg tym sopelkiem :)))
stanislawa zak Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 pod takim soplem nie stanę- nigdy, czacha na pól jak nic przecieta, he he fajnie! ty lubisz zaskakiwać!
Tali Maciej Opublikowano 16 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kurka dziś tak zmarałem, że aż mi się odechciewa czytać ten wiersz dzieki za odwiedzinki
Tali Maciej Opublikowano 16 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hie miło to słyszeć pozdrawiam soplami u nosa
Tali Maciej Opublikowano 16 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jakbym tak mógł nic nie robić tylko pisać to bym nie raz zaskoczył, a tak to pomysły topnieją i zapisane zostają tylko niektóre dzięki za odwiedzinki nisko się kłaniami pozdrawiam
stanislawa zak Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 z tym topnieniem pomysłów to masz rację, w nocy takie piękne słowa i pomysły, rano nic nie pamiętam pa!
Tali Maciej Opublikowano 17 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja tak często tracę nocki, wstaję w nocy , spisuję myśli a z rana je łącze i powstają wiersze czasem to jest straszne bo tracę kilka nocek pod rząd a puźniej w pracy chodzę jak lunatyk
Rekomendowane odpowiedzi