Josie Opublikowano 15 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Był sobie kotek i mała Zosia Był sobie murek a pod murkiem siedział tatuś przytulony do butelki La la laaa kotki dwa... Było sobie jezioro Kotek wcale nie umiał pływać a ona kochała kotka (...) Była kiedyś Zosia Tatuś nie pamięta jej oczu // celowo ujęte w proste słowa. pozdrawiam
Jacek Mucha Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Jak ja nie lubię wierszy z instrukcją obsługi!!! Autorze, więcej wiary w czytelnika! :) Subiektywnie pisząc: lepiej wizualnie byłoby bez dużych liter, niektóre wersy można chyba lepiej,... ale po co? :) Również piszę o bajkach, więc podoba mi się ujęcie tematu. Ciekawe czy można ostatni wers napisać mocniej (mam pomysł z denaturatem ale nie lubię poprawiać :) Ogólnie duży plusik za bajkę. Pozdrawiam.
Josie Opublikowano 15 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 a jak milaby brzmiec wersja z denaturatem?
Jacek Mucha Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jednak nie! Nie powiem. Moja wersja byłaby zła! Zapsułaby całkowicie klimat :(
Josie Opublikowano 15 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 w porzadku,rozumiem ... :) Pozdrawiam
M._Krzywak Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 No bajka to na pewno nie jest :) Ale majstersztyk na pewno. Mnie strasznie takie rzeczy ruszają, więc obiektywny byc nie mogę... Pozdrawiam.
Don_Kebabbo Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Ścisnęła mnie za serce ta bajka. Pozdrawiam serdecznie. PS. Świetny motyw z dwoma kotkami ;)
Rekomendowane odpowiedzi