Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miałabyś szansę westchnąć na jakimś bezecnym ramieniu (jakby co ;)))) pzdr. b Bezetnym.
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dlaczego Ewo?
Roman Bezet Opublikowano 16 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miałabyś szansę westchnąć na jakimś bezecnym ramieniu (jakby co ;)))) pzdr. b Bezetnym. Nie! Henriety - to wersja dla Pana oczywiście ;P b
Stefan_Rewiński Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zarezerwowalismy z Henrietka Hotel w Krakowie.. Hej. Z soboty na niedzielę. Czy sa jakies dalsze wskazówki?
M._Krzywak Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Poezja i piwo to jest to ! - ale chyba nikt nie zamierza wracac o 22 do domu???????????
natalia Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 mam nadzieję, że nie! nie po to całą Polskę zjeżdżam, żeby się wyspać :)
Roman Bezet Opublikowano 19 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Poważny błąd! Należało zarezerwować hotel na niedzielę (ew. z niedzieli na poniedziałek - żeby odespać ;) Wskazówki? Na Wieży Ratuszowej ;) dyg
Roman Bezet Opublikowano 19 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oczywiście o 21.30 sprawdzimy legitymacje! Wszyscy to pewnie nie, ale niektórzy? :D No i ważne, czy do swojego?! dyg
Roman Bezet Opublikowano 19 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak trzymać! Cmok
Michał Kowalski Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 namiary na Świętą Krowę - (dla cosmopolitów Santa Cow) numeru nikt nie zna - zatem jak chłopu na miedzy: idziemy floriańską od rynku głównego około 70-100 metrów (na oczko) i po lewej stronie wypatrujemy pięknie mieniącego się barwami narodowymi neonu "Nike" (chyba, że ukradli) - przy szyldzie nike powinniśmy dostrzec szyld krowy - wchodzimy w bramę i drzwiami na prawo w dół do piwniczki - obok tego lokalu jest sklep Vero Moda... - ostatecznie otwieramy buzię i pytamy o drogę pana w kebabie - warszawiak by trafił ahoj
Stefan_Rewiński Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Poważny błąd! Należało zarezerwować hotel na niedzielę (ew. z niedzieli na poniedziałek - żeby odespać ;) Wskazówki? Na Wieży Ratuszowej ;) dyg Się zaimprowizuje.
Michał Kowalski Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 wróć! - nadeszły konkretne wieści - Floriańska 16 - rezerwacja już machnięta:) pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Czy można w kapeluszu?
Lady_Supay Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miałabyś szansę westchnąć na jakimś bezecnym ramieniu (jakby co ;)))) pzdr. b A tymczasem powzdycham do monitora...;)
Lady_Supay Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dlaczego Ewo? As it will not be...
Stefan_Rewiński Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dlaczego Ewo? As it will not be... Go! Lady, Ewa!
Miłka Maj Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 ...no to dacie szansę? Jakoś nie potrafię się reklamować :)
Catalina Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 No to i ja zawitam do Krakowa. Bezecie, mógłbyś załatwić, by nie padało jak ostatnio - zniszcczyłam moje ulubione buty... ;-) Postaram się niczego nie zgubić ;-) Cmok&see you soon, My Dear! Cat
Roman Bezet Opublikowano 22 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Załatwione: nie będzie padało! W zamian tylko mróz do -30 ;) Czy ktoś mógłby mi rycło przetłumaczyć, to co mi napisano od "&" (bo nie wiem: płakać, śmiać się czy szykowac spluwę ;D) dyg b
Miłka Maj Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. znaczy - jedziesz na 100%;)))) /i. znaczy: taaak :))) się odezwę zresztą
Rekomendowane odpowiedzi