Regina Misztela Opublikowano 9 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 budzić się z chwil, kiedy oczy jeszcze otwarte szukają na skórze byłych śladów nocy za dnia wyrzuciłabym z łóżka, mieszkania za okno każde ja pełne patosu na mokrych wargach żartują słowa ułożone tak, żeby nie bolało gdy wychodzisz kupić śniadanie nigdy do mnie nie dociera że z głodu można umrzeć nawet się powinno
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Oooo tytuł nieciekwy.. może 'dzięki tobie piszę coraz lepsze wiersze'? pozdrawiam /Arek
Dariusz Sokołowski Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 A mie sie podoba. Chyba łagodnieję. Chyba dobrze. Gratuluję wierszyka.
Stefan_Rewiński Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Fajny, to może Ty Regino go całkiem....
ANIAKA Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 bardzo mi się podoba,w moim,łóżkowym klimacie... ilez razy chciałam tak umrzeć pozdr
M._Krzywak Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Mnie się podoba - to powinien byc wzór dla pewnych produkcyjniaków... Na razie rozgryzłem do połowy... Ale walcze. Pozdrawiam.
Stanisław Kamykowski Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 dzisiaj tylko te dobre komentuje, bo nie mam ochoty męczyć się z (nie)konstruktywną krytyką przyjemnie się czytało, pozdrawiam:-)
Tali Maciej Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 `a dla mnie jakoś nie takoś coś mi zgrzyta przy czytaniu "szukają na skórze byłych śladów nocy za dnia" bardzo fajne , choc niepotrzebnie uzyte za dnia, bo jeśli szukasz śladów po nocy to oczywiste że "za dnia" "każde ja pełne patosu na mokrych wargach" kolejna bardzo ciekawa fraza tylko przez to "ja" jest utrudnienie w czytaniu, może kursywą albo w nawiasie aby było płynniej a na koniec powiem że lubię czytać twoje wiersze, choć jesteś od iluś dość monotematyczna nisko isę kłanaim i pozdrawiam
Regina Misztela Opublikowano 9 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 ;( a taki właśnie miałam ostatnio opis na gg/monotematyczność mnie przeraża, w szczególności ta moja/
Regina Misztela Opublikowano 9 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 o ty diewuszko..ratujcie mnie mocą bo mi umierają pomysły niewyrośnięte jeszcze/ do dupy z takim pisaniem, od dwóch miesięcy czytam i czytam i czytam, piszę trzy razy więcej i trzy razy gorzej;(
Stefan_Rewiński Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Popatrz dookoła Regino z uniesioną głową, odczytasz pomysły.Ahoj!
kalina kowalska Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 zaciekawia puenta, do której fajnie przygotowuje ostatnia strofa moim zdaniem można byłoby z zyskiem ;) pozbyć się: "byłych"przed śladów oraz "na mokrych wargach" pozdrawiam
Eugen De Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tęsknica za kimś czy za czymś powinna być twórcza. To raczej zdobycie obiektu powoduje rozprężenie i lenistwo. Nie bardzo trafia do mnie to "każde ja" na "mokrych wargach" ? a na suchych jakby było? Jakaś niegramatyczność, albo źle napisane "JA". Pozdrawiam.
stanislawa zak Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 bywało lepiej, ale chandra robi swoje, to co mogę odczytac z wiersza, pa!
Regina Misztela Opublikowano 11 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 toż nadszedł..;) dziewuszko, ale chyba nie o te potrzeby tu trzeba;) Reginka
Rekomendowane odpowiedzi