bartłomiej mielnik Opublikowano 9 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 zanurzam sie tak pozytywnie w Twoje jedyne, niepowtarzalne, codzienne spojrzenie wyobrażam sobie, że już zawsze będziesz tak na mnie patrzeć. w miłość nurkuję i nabieram pełne usta nadziei tak, aż policzki robią mi się wydęte nawet oddechu wziąć nie potrzebuję. - zaufaniem się dotlenię.
M._Krzywak Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 szkoda, że zamiast erotyku, jest o miłości. I nawet to zanurzenie w spojrzenie... E, nie dla mnie to. Pozdrawiam.
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 No właśnie, liczyłem na coś erotycznego.. nie to, że źle, ale tytuł raczej nie pasuje. pozdrawiam /Arek
Dariusz Sokołowski Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Veto. Nie to i nie tak i nie z tym tytułem. Versyfikacja też nie taka jak trzeba.
Tali Maciej Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 już poprzednicy napisali nisko się kłanaim i pozdrawiam
Eugen De Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 A jak przyjdzie nam "reanimować"??? Pozdrawiam.
kalina kowalska Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 oj, coś bardzo fajnego w nim jest wywalić "erotyk" z tytułu jakby go (wiersz nie peela) okroić - powiedziałby więcej - moim zdaniem np. zanurzam się w Twoje spojrzenie wyobrażam sobie że już zawsze będziesz tak na mnie patrzeć nurkuję nabieram pełne usta nadziei nie potrzebuję oddechu dotlenia mnie ufnośc bardzo przepraszam, że tak brutalnie grzebię się w cudzych wierszach niepohamowało mnie pozdrawiam
bartłomiej mielnik Opublikowano 10 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 nie przejmuj sie "brutalnym grzebaniem". po to wystawiamy te texty by inni mogli sie wypowiadać:). faktycznie chyba za duzo w nim niepotrzebnych słów. lecz zostawiam pierwotną wersje. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi