Elroy Makbet Opublikowano 3 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 szedłem na oślep oby iść szedłem bez celu w nieznanym kierunku nie wiedziałem po co idę nie wiedziałem dokąd idę dałaś mi cel, pokazałaś kierunek wierzyłem Ci widziałem w tobie drogowskaz myślałem że ja będę twoim pomyliłem się stałem się małą wskazówką cichym bohaterem, twoim pocieszeniem zgubiłem się, to była ślepa uliczka
Ona_Kot Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 za mało liryzmu w tym tekście a za dużo JA pozdrawiam
Sceptic Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 tragedia. I to wcale nie antyczna.
Eugen De Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Drogowskazem czy raczej wahadłem...? Z górnolotnych wyborów czasami pozostaje siedzenie pod pantoflem. Pozdrawiam.
M._Krzywak Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Drogowskazem czy raczej wahadłem...? Z górnolotnych wyborów czasami pozostaje siedzenie pod pantoflem. Pozdrawiam. Siedziec pod papuciem jest fajnie - nie trzeba decydowac dużo, he he. A co do wiersza - pierwsze co się rzuca to treśc i od razu jej negacja w sensie - a co mnie to tego? Szedł, nie doszedł, ta go rzuciła - taki podmiot liryczny staje się godny pożałowania. Szczególnie gdy cel daje mu ktoś, kto z natury jest zmienny :) Moja rada: bardziej uogólnic, wzmocnic ten podmiot, bo taki cichy bohater jest raczej safandułą... Pozdrawiam.
Anna_M. Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 jak się często chodzi bez celu to emocje - takie które moim zdaniem chciałeś przekazać - wygasają jak zapomniana świeczka pos świętym drzewem
Sceptic Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Palenie świeczek pod drzewem, zwłąszcza iglastym, jest niedopuszczalnym pogwałceniem przepisów bezpieczeństwa pożarowego.
Rekomendowane odpowiedzi