pan_ktotam Opublikowano 28 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 wczoraj umarł klon jana pawła II to już trzeci w tym tygodniu, chińczycy w stanie żałoby interes nie kręci się jak zawsze może wrócą do produkcji telewizorów tymczasem matka kolegi zwróciła wszystko na mój koc w brązowe motylki kawałek pasztetowej przełknięty wcześniej z folią w ślinie, kołtunach flegmy wpadającej w oko z liściem mięty, części sklonowanego papieża, poczciwe dno dziwek palestyńskich niedojedzonych dzieci trzeciej planety Ziemia niewiarygodne, ale odnalazłem się w tym wszystkim pomijając dorastającego syna który waha się na strychu jego idol zabił się przed samobójstwem, pewnie trendowaty tymczasem dwa: matka kolegi chce zmienić pozycję. uniemożliwiają to kajdanki i pasy bezpieczeństwa właśnie tak: proszę zapiąć pasy przed śmiercią tragiczną resztą zajmie się rodzina i bliscy wszystko skończyłoby się dobrze gdyby nie ojciec: pozabijał wszystkich czyimś pasem bezpieczeństwa postrzeliłem go w głowę, ostatnim błaganiem o litość z chińską dokładnością waha się teraz jak mój syn kwestia dziedziczenia
pan_ktotam Opublikowano 28 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 tudzież padnięta interpunkcja, której jestem świadomy. to tak na marginesie..
kalina kowalska Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 bardzo mi ten bold przeszkadza, ja wiem, że tak dla podkreślenia ważności się robi, ale czy w tym przypadku trzeba? odnoszę wrażenie, ze autor chciał coś powiedzieć ... pozdrawiam
jacek_sojan Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 tak...to kwestia dziedziczenia, ale pod warunkiem, że ktoś urodził się dziedzicem!
Rekomendowane odpowiedzi