jacek_sojan Opublikowano 20 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Matura dyplom doktoraty ambicji kupa na papierze słony ocean śmiesznych marzeń rzucić się wpław czy w domu leżeć tak czy siak gorączka rośnie zbliża się zawał rośnie konto chudniesz czy też tyjesz sobie człowieku - Najważniejsze Twoje Zdrowie Refren obyśmy zdrowi byli i krzepą się chlubili na nogach mocno stali i klepek pilnowali obyśmy zdrowi byli życia nie przegapili zdrowia nie zmarnowali w zdrowiu lat dotrwali Trać bracie kumpli i ambicje postradaj szanse stanowisko trać wagę noce i pieniądze jeszcze i tak nie stracisz wszystko bez dachu grosza bez rodziny bez drugich spodni bez zegarka jeśliś jest zdrowy toś panisko bo zdrowie - Zdrowie To Jest Wszystko Refren obyśmy zdrowi byli i krzepą się chlubili na nogach mocno stali i klepek pilnowali obyśmy zdrowi byli życia nie przegapili zdrowia nie zmarnowali w zdrowiu lat dotrwali
stanislawa zak Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2005 zdróweczka daj Boże, gdy rozumku być nie może,
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 obiecaj dzie wuszka że moje twoje cycuszki
Aleksander_Szumanski Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Jacek chce być zdrowy Nie wspomagac kasy chorych Mieć szeroko Łapińskiego /Tego durnia lekarskiego/ Ale chce iść w doktory Albo w inne honory Więc zdobędzie edukację Albo inną też wariację Będzie całe życie goły Lecz zawsze wesoły. Ja przejąłem inne racje Zgadnij gdzie mam demokrację? Nieco głowką popracuję Kogo trzeba skorumpuję A w najbliższym planie Mam dedykowanie.
Rekomendowane odpowiedzi