stanislawa zak Opublikowano 13 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Kiedy ona dochodzi do... on już jest po... Kiedy on myśli o.. ona mówi:- po...
Eisern Sudowski Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 on pomysli - "ehh jestem niczym lew" ona - "K... mac lepiej ide spac"
stanislawa zak Opublikowano 14 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Ona mówi:- cóż, rękę sobie włóż, najlepiej do wody, skoroś nie młody nie zrobisz sobie szkody. albo wiesz, najlepiej do wrzątku, byś nie zaczynał od początku.
le_mal Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 od początku nie miał siły bo kobitki go znudziły.
le_mal Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 płaszczy się płaszczka na sztucznym szczawiu, szczeniak zaszczekał szczeremu szczurowi, zaszczycona jeszcze szczochraną szczotką.
Ewa_Kos Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 mówi że nie jest idiotką sobie sama poradzi ze szczotką nigdy już chłopu nie będzie służyła nie będzie już go o nic prosiła dla chcących zawsze będzie z ciotką
le_mal Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 ze szczytu spadła szczochrana szczotka do kąta wstawiła ją ciotka niecnotka kijem się puka po głowie -co teraz o mnie mopek powie?
Stefan_Rewiński Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 co wy mi tu ja tam kobitu od szczytu do szczytu nawet dzie wuszku jak trzeba do szczytu w łóżku
Stefan_Rewiński Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 droga dzie wuszko powiem ci do uszka ja się nie przechwalam ja dowcipem powalam cipy
stanislawa zak Opublikowano 15 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Pewna pani ze Szczytna, była zaszczytna, wchodząc na szczyt nie w Szczytnie, szczytowała zaszczyt-nie. Na szczycie zaszczuta poczytnie.
Aleksander_Szumanski Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 Drodzy panowie,szanowne panie Zapraszam wszystkich na szczy towanie Po szczy towaniu będzie poznanie Pracy doktorskiej" Me szczy towanie". Będzie poznanie też krok po kroku Szczy tuję z tyłu Szczy tuję z boku.
Stefan_Rewiński Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. do w cipnisiu poeto czy to może ładnie dokuczac dzie wuszce ciągle tak dosadnie? ;P jak nie lubi dziewuszka pozycji dosadnej to ja moge odzadnie
Stefan_Rewiński Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nareszcie!
le_mal Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 nareszcie co? z boczku na boczek a potem ...co?
stanislawa zak Opublikowano 18 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 a potem.. kroczek w tył kroczek w przód i już jest... kroczków w "brut..."
Rekomendowane odpowiedzi