Anastazja.P Opublikowano 10 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 ubrana w niewypada bez „bo” targa materiał na dobrą podcierali jej pupę a teraz weń mieści tych z krzyżykiem i rózgą przyzwyczajona do wzdęć puszcza bąki jak dawien bezwiednie przykłada policzki do zimnej podłogi w tej pozycji szybciej odczytuje kierunki jak pewna część pań – nie rozróżnia stron
Roman Bezet Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Wydaje mi się, że nie wiem ;/ Przestudiowałem sobie nawet Brucknera (dziewka - bardzo szlachetne określenie - w przeciwieństwie do 'kobieta', co było obelgą ;), ale tak przekładasz słowa, że nie jestem w stanie skonstruować jakiegoś znaczenia, ponad prostackie skojarzenia. Gdyby nie było "jak dawien" tylko "z dawien", bym zrozumiał ;))) Żart. Bąki są na stracenie, fru i nie ma ich i znaczenia, razem z wzdęciami tylko źle kierują wyobrażenie. "weń" - nie wiem czy to dobrze w tym rodzaju? No i co mam jeszcze napisać? Naprawdę..., sorry ;) pzdr. b
Messalin_Nagietka Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Ana – Twoja dzi@wka troszkę mnie rozprasza, hihihi, co do stron, to ktoś mi ostatnio opowiadał, że u człowieczka w brzuszku (gdzieś w początkowych stadiach rozwoju) to co jest pupą później przeradza się w usta i na odwrót, to co było ustami zmienia się w pupę – ale to tylko tak na marginesie, nie będę się mądrzył, „bo” sam do końca nie wiem z ukłonikiem i pozdrówką MN
Rekomendowane odpowiedzi