Etiuda G-Dur Opublikowano 10 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 gryź mnie gryź i tak niewiele ze mnie zostało ktoś obrał mnie ze skóry kto inny wycisnął soki już dawno przestałam szukać drugiej połówki bo jak tu wierzyć w pomarańcze gdy za oknem szaleje zima
Jacek Mucha Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Bardzo ciekawy pomysł. Bardzo przypadł mi do gustu. Lubię niebanalne metaforyzowania stanów rzeczywistości :) ... a nie powinno być "drugiej połówki". Inaczej nie bardzo rozumiem o co chodzi z tą długością. Pozdrawiam pomarańczowo. (PS. a ja wolę "Andante spianato & Grande Polonaise brillante Es-dur" :)
Etiuda G-Dur Opublikowano 10 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 już poprawiłam.mój błąd.dziękuje! pozdrawiam ciepło :)
stanislawa zak Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Etiudo, bardzo słodko i pomarańczowo aż ślinię się na tę drugą połówkę plusuję ci!
M._Krzywak Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 To taka końcówka, zdaje się? Czyli że już nic nie zostało? Bzdura. Został dobry wiersz... Pozdrawiam!!!
Yasioo Zimiński Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 hehe, no tak, fajoski, inny i poważny w swojej niepoważności, groteskowy(?) taki o! miły:) pozdrawiam. "już dawno przestałem szukać drugiej połówki"
Stanisław Kamykowski Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 mam małą odpowiedź dla podmiotu, ale jeszcze jakiś czas musi uleżeć się w szufladzie, bo od nie dojrzałych owoców boli brzuch natomiast ten utwór jest już dojrzały i skonsumowałem go z dużą przyjemnością pozdrawiam
pathe Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 mam go w ulu i do roku tak samo zachwyca:)
Rekomendowane odpowiedzi