Tali Maciej Opublikowano 10 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 na kolacji u Barona był sam książe a z nim żona wszyscy społem się bawili lecz na koniec się pobili przyczyną była "Ona" Ona śliczna i powabna w talii smukła,pupka zgrabna ciemny włos piękny głos cera jej aż nadto jedwabna no i teraz sytuacja gdy zaczyna się kolacja pierwszy Baron ją podrywa na to książe włos wyrywa nie wytrzymuje, zaczyna się akcja najpierw lecą ponad stołem wazy pełne z rosołem no a później ostre noże "Ona" krzyczy -O mój boże kto mi tutaj dopomoże... c.d zostawiam dla Was
stanislawa zak Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 ciach, prach, Maciek wpadł, do tej wazy co się warzy zupa z psa, chod-dog
Tali Maciej Opublikowano 10 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 nagle pojawia się tęga kucharka jak nie przywali im obu z garka baron ze śliwką pod okiem książe z rozbitym bokiem rzekła-przebrała się miarka
Ewa_Kos Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 miarka przebrała się za miarę no i zaczęła rządzić garem wsypała do gara śliwki i gruszki dodała do tego kilo pietruszki i dawaj odchudzać kucharę
Tali Maciej Opublikowano 10 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 tak się odchudzała że się schorowała
le_mal Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 bardzo była chora poszła do doktora doktor zbadał szyję diagnoza; przecież się nie myje.
piernik Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 dał jej zatem mydło aby się umyła ta miast pod prysznic powidło zrobiła
Tali Maciej Opublikowano 11 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 zjadła całe powidło nagle jej wszystko zbrzydło strasznie się po nim schorowała temperature wciąż większą miała lekarze nie wiedzieli co począć kazali odpocząć lecz kucharka twarda baba kolejne dwa powidła zjada aż tu nagle...
piernik Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 aż tu nagle wrzask kucharka zbladła drzwi od spiżarki trzask wszystkie powidła zjadła
Tali Maciej Opublikowano 11 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 tak się przeżarła że umarła bo jej pęknął brzuch i wyzionoł z niej duch
piernik Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 ale jak wiadomo duchy są wśród nas nieważne że wyzionął pojawi się nie raz
le_mal Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 pojawi się pewnie nocą w kuchni gary załomocą zajrzy też do spiżarni chętnie się podkarmi.
piernik Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 a że duch ma żołądek bez dna spiżarke opróżni chybcikiem na nic to wszystko się zda głód powróci biegnąc truchcikiem
le_mal Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 duch zjadł wszystkie zapasy kotlety ciasto kiełbasy teraz leży na ławie i po brzuchu się drapie.
piernik Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 a brzuch duży posiada drapania jest bez liku w międzyczasie deser podjada pewnie pęknie mu guma w dresiku
Tali Maciej Opublikowano 12 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 bo ten duch to łakomczuch myśli tylko o obżeraniu i wiecznym leniuchowaniu
le_mal Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 ale gdy północ wybije duch wódki się napije zacznie wywijać oberki straszyć zawodzić; -gdzie są następne wyżerki? łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
piernik Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 rybka lubi pływać głosi porzekadło zacznie nawoływać sledzia by się zjadło
le_mal Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 śledzia w galarecie przy następnej secie!
Rekomendowane odpowiedzi