Tali Maciej Opublikowano 9 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rzeczywiscie, nie zauważyłem,zawsze się powtórzeń czepiam a nie zauważylem u siebie, dzięki nisko się kłaniam i pozdrawiam
stanislawa zak Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Maćku, zabieram go do ulu, bardzo taki mój, plusisko jak cholera a nie jak-Dywagacje, nieszczęsne-, zle trafiony tytuł!!!!pozdar!
Tali Maciej Opublikowano 9 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za koment,a co wy tak do tego tytułu mniejsza z tym, nisko się kłaniam i pozdrawaim
Tali Maciej Opublikowano 9 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może jakaś podpowiedź bo narazie nic mi to nie mówi dzięki za wizytę
Tali Maciej Opublikowano 9 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 tylko problem bo nie znam tamtego wiersza, jak możesz to wklej mi go z chęcią przeczytam, a za miłe słowa dziękuję nisko się kłaniam i pozdrawiam
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 tak sobie; potrafisz lepiej. mam nadzieję, że to tylko taki przerywnik. pozdr.
Vera_Ikon Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Maćku, najbardziej przeszkadza zgubiony rytm. Bo choć są rymi, to bez niego całość zaburza się z lekka :) Jeszcze tu wróce. pozdr serdecznie Weronika
Tali Maciej Opublikowano 9 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mam inną stylistykę, ten wiersz jak wspominałem wcześniej powstał spontanicznie, rymy same się ułorzyły nisko się kłaniam i posdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 9 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja też mam taką nadzieję, dzięki za wizytę nisko się kłaniam i pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 9 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wcześniej było kilka i które wyciąłem dla poprawy estetyki, lecz zgubiłem w ten sosób rytm, jeszcze popracuje nad nim i może będzie lepiej nisko się kłanam i pozdrawiam
Alicja_Wysocka Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Ale masz gości, tłok jak cylindrze, nie ma gdzie usiąść. Cudnie! :)))
Tali Maciej Opublikowano 10 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 rzadko się tak zdarza, mam nadzieję, że jak najczęściej w taki doborowym gronie pozdrawiam nocnie
Letnia sukienka Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 uch, rymowanka...ale na dobrym poziomie. pozdrawiam Lucyna
Tali Maciej Opublikowano 10 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za odwiedzinki, choć koment jakby z rozczarowaniem nisko się kłaniam i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi