Vera_Ikon Opublikowano 9 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 jako słowo masz moc stawania się problemem wpatrzony w głębię nie-mojego spojrzenia nie czujesz nawet że cię obserwuję gdy gesty wychodzą na wierzch pobożne życzenia nijak się mają do rzeczywistości z charakteru jesteś tym kim jesteś w ciemnościach a ja tendencyjnie bywam w miejscach w których nawet przypadkiem nie powinnam być problemem [02.12.2005.]
Marian Koń Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tu zgrzyt bywam - być, prawie tak jak teraz na mych zębach, zimno, chłód, zły poranek ... podoba się ...
Tali Maciej Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 czyżby małe zmiany od warsztatu tam pamiętam była inna puenta tm się podobało, tutaj podtrzymuje zdanie nisko się kłaniam i pozdrawiam
M._Krzywak Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 czegos mi tutaj brakuję, tylko za bardzo nie mogę dociec czego. Na pewno "się" w drugim wersie - bez niego straszliwie sie urywa. Jednakże daleki jestem od napisania, że jest złe. Po prostu nie moge złapac utworu. Przedostatnie dwa wersy fantastyczne... Pozdrawiam!!!
M._Krzywak Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 dotarłem do sedna treści... Zrozumiałem i stawiam duży plus... Pozdrawiam!!!
stanislawa zak Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Taak weroniko, ładnie dojrzewasz, z mocą charakteru, dobrze, nawet bardzo dobrze, pozdrówka ciepłe z plusem+++
Vera_Ikon Opublikowano 9 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Dziękuję wam wszystkim :) I każdemu z osobna :) Dzięki MK za to nieszczesne "się" - wierz lub nie, ale na prawdę tam było w warsztacie :) pozdr serdecznie Weronika
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 być po powinnam można chyba spokojnie usunąć. wg mnie nie straci na wartości, bardziej zyska. lubię znaleźć ''coś dla siebie'' w czyimś wierszu, wówczas mam największą satysfakcję. nieźle pozdr.
Vera_Ikon Opublikowano 10 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Ok, może i macie rację :) ale jaki macie projekt na połączenie tego z "dylematem"? Przecież nie usunę "być " :) pozdr
Rekomendowane odpowiedzi