kall Opublikowano 5 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 przeoczył mnie niejednokrotnie wracając w wolnych chwilach tworzył idealny portret z zastygłych wrażeń i odmiennych światopoglądów mroźną zielenią rozbawiał naiwne pająki tkając z ich nóżek przestarzałe babie lato nie bez przyczyny zachowywał dystans do jesieni sklejając beznamiętnie kolejne dni i wieczory powoli przestawał wierzyć w sprawiedliwość 4.11.2005
kall Opublikowano 5 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 witam. tematyka już nieaktualna. jednakże cóż - znalazłam go dzisiaj w jakiejś książce, postanowiłam zamieścić :-) pozdrawiam kal.
Dariusz Sokołowski Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 ponoć słowo się nie starzeje według mnie zwłaszcza takie
kall Opublikowano 5 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 dziękuję wam bardzo za wizyty i komentarze :) Alter : literówka już sobie poszła ;) co do nie-enterów : myślałam nad tym. powstało coś takiego :przeoczył mnie niejednokrotnie wracając w wolnych chwilach tworzył idealny portret z zastygłych wrażeń i odmiennych światopoglądów mroźną zielenią rozbawiał naiwne pająki tkając z ich nóżek przestarzałe babie lato nie bez przyczyny zachowywał dystans do jesieni - sklejając beznamiętnie kolejne dni z wieczorów powoli przestawał wierzyć w sprawiedliwość i co ty na to? ;) pozdrawiam kal.
stanislawa zak Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Kalino, ciekawy twój poniedziałek, którego nie lubimy! pozdrawiam
kall Opublikowano 5 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj nie lubimy, nie lubimy. sęk w tym, że poniedziałków chyba nie da sie polubić ;) pozdrawiam kal.
Vera_Ikon Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Całkiem nieźle. I nic to, że kartki z kalendarza nieaktualne :) pozdr serdecznie
Regina Misztela Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 nie bez przyczyny zachował dystans do jesieni to w szczególności przypadło mi do gustu, mogłoby być nawet pointą w tym wierszu, który jest bardzo dobry:) pozdrawiam Reginka
kall Opublikowano 6 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 e tam - posłuchałam rady bardziej doświadczonych ;) zbytnim enetrom mówimy stanowcze nie ;) wszystkim kobietkom dziękuję bardzo za wizytę i miłe słówka pozdrawiam znad niemieckiego ;) kal.
Rekomendowane odpowiedzi