Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Duża część opowiadań z książki była zamieszczana na tym forum. Tym bardziej polecam całość - jako prezent pod choinkę. Jak mawiają Chińczycy: reklama dźwignią handlu. Oprócz internetu książka jest we "wszystkich dobrych księgarniach"

Piotr Rowicki

http://www.lideria.pl/sklep/opis?nr=70962
http://www.merlin.com.pl/frontend/towar/434443

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Gatunek mowy wiązanej - bajka   Łukasz Jasiński 
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• Mój ulubiony obraz Jana Matejki: "Widok Bebeku pod Konstantynopolem", a tak przy okazji: jeśli pani narysuje pajęczynę i pomaluje ją pani na wzór szachownicy - zobaczy pani głębię, natomiast: jeśli pani to zrobi za pomocą grafiki komputerowej - głębi pani nie zobaczy.   Łukasz Jasiński 
    • @Berenika97   Teraz to istnieją graffiti i murale, jednak: żadne zdjęcia, filmy i rysunki - nie zastąpią głębokiej treści w klasycznym malarstwie, poza tym: moje propozycje filmów stworzyłem w eseju pod tytułem - "Filmoteka Kultury Narodowej" - połączyłem tradycjonalizm z nowoczesnością i co? Nic a nic - Ministerstwo Kultury i Dziedzictwa Narodowego - nie odpowiedziało na mój e-mail i jaki jest sens marnować czas na pisanie scenariuszy? Dodam: mam średnie wykształcenie i tyle wystarczy - wykształcenie nie świadczy o poziomie inteligencji, to samo dotyczy Muzeum Sztuki Nowoczesnej - odesłało mnie do Państwowego Funduszu Osób Niepełnosprawnych - po co? Z moich artystycznych zdjęć można byłoby zrobić plakaty i wystawę, a wyżej wymienione muzeum mogłoby przyciągnąć publiczność - reklamując niesłyszącego artystę, kończąc: to ich strata, natomiast: ja - własne zdolności twórcze będę rozwijał tutaj.   Łukasz Jasiński 
    • @Berenika97 Świetnie, dziękuję, dziś albo jutro zajrzę do Was :)
  • Dodaj nową pozycję...