Yasioo Zimiński Opublikowano 4 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 kiedy już mi powiedzą (zdecydowałem się na zmiane tytułu) peswazje podziemne że odwrotu nie ma uznam wyższość tych których moja głowa nie zdoła pomieścić goszcząc tłum ucztujących obżartuchów będę zmuszony przyznać że już więcej nie da się naprawić
Yasioo Zimiński Opublikowano 4 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Daj się skusić! Napisz coś brzydkiego! Nie daj się prosić! Masz niepowtarzalną okazje wyładować się na moim (po)tworze! (Co ja jeszcze moge,no?)
czarna Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 przeżarty zwój robaków rój rację swoją ma to ...syta dupa
Yasioo Zimiński Opublikowano 4 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 a dokładniej ? :D
stanislawa zak Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Yasioo- nie zdoła pomieściC- dobrze ,czy tak musi zostać bez ć?świetnie nie daj sie robalom bakutilkom białym łażącym po g...nie! pozdrawiam
Yasioo Zimiński Opublikowano 4 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 faktycznie gdzieś mi się zawieruszyło to nieszczęsne >ć<. dzi za odwiedziny : pozdrawiam:>
Espena_Sway Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Yasioo, bardzo się podoba Twój wiersz, krótki i na temat pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Rekomendowane odpowiedzi